Autoverzekering Renault Latitude Vergelijk verzekeringen in 1 minuut

Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Renault Latitude afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld Generali en natuurlijk Voogd en Voogd. Vergelijk alle aanbieders vlot en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Latitude ? De maandelijkse premie wordt bepaald door zaken als schadehistorie, de aanschafwaarde en jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan binnen een paar minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Renault Latitude! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Hyundai Excel.

Alle populaire autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Renault Latitude Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Renault Latitude? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 varianten van autoverzekeringen voor jouw vertrouwde Renault Latitude. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
De Latitude verzekeren met een WA polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook explosie-schade, schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Renault Latitude. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarWA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaarWA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Renault Latitude. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Noemenswaardig: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Latitude ?

Het maandbedrag voor de Renault Latitude kan enorm verschillen per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de voornaamste variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (7783GI)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw schadeverleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire autoverzekeraars. Onder andere EAG Assuradeuren, Ditzo of WitGeld.nl. Wij checken alleen autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Renault indelen op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de aangaande verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering vergelijken SNS.

autoverzekering Renault Latitude


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Latitude afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Renault Latitude. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul het kenteken in (zoals 5-KDD-78).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (21-05-1971).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Renault.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Aanschafwaardegarantie
Eenvoudig uitbreiden

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Binnen 2 minuten afsluiten
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Speciale AutoModus App
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
4 jaar FOCWA-garantie
Snel claims indienen

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Dekking binnen & buitenland
Eenvoudig uitbreiden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Geen poliskosten
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp binnenland
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Interessante pakketkorting
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Verhaalsbijstand
Contact via social media

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Snel claims indienen

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Eigen risico kiezen
Snel online afsluiten


Voordeligste premie van de Renault Latitude berekenen

Welke kosten komen er kijken voor het verzekeren van de Latitude ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekende variabele is het jaartal van geboorte. 19-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Renault Latitude. Autoverzekeringen overdenken ook o.a. woongebied (8355NC). De premie in Midwolda is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Steenwijk. Ook het aantal km’s (25.001 tot 30.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) tellen mee. De berekening van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Renault Latitude verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Latitude afsluiten!