Autoverzekering BMW 118 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de BMW 118 bekijken en afsluiten? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bekende voorbeelden zijn Fairzekering en natuurlijk Voogd en Voogd. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en gemakkelijk met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 118? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, type auto en jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 118! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Nissan Terrano.

Alle toonaangevende aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de BMW 118 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
In de regel sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. In het algemeen is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw BMW 118? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 types basisdekkingen voor jouw BMW 118. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Jouw 118 verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Dit dekt vaak onder andere schade door botsing met dieren, explosie-schade, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW 118. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW 118. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opmerkelijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Opmerkelijk: De regels van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een 118?

Het maandbedrag voor de BMW 118 loopt uiteen per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de bekendste componenten.

 • De plaats waar jij woont (2033NN)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. O.a. Centraal Beheer, Roxo en onder andere ZLM Verzekeringen. Wij controleren alleen maar aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: dit is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor BMW filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering ING.

autoverzekering BMW 118


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 118 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 118. Hoe vind je nu de laagste premie? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 6-THX-75).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (21-07-1987).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor BMW.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Hoge korting bij veilige rijstijl
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Faire schadeafhandeling
Eenvoudig uitbreiden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Schade in 3 stappen regelen
Online account

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Voor het hele gezin
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ouderwets binnenlopen
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Service award winnaar
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp binnenland
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Schade door diefstal
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
SOS International
Schade snel afgehandeld

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Coöperatieve verzekeraar
Online account

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Schade Melden met de App
Eenvoudig contract / polis


Voordeligste premie van de BMW 118 berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de 118? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijke variabele is jouw leeftijd. Jongeren van 21 jaar hebben te maken met een hogere premie dan ervaren bestuurders, met veel schadevrije jaren. Ook betaal je meer bij een nieuwe BMW 118. Autoverzekeringen onderzoeken ook zaken als postcodegebied (6791HA). Het maandbedrag in Emmeloord is anders dan een Autoverzekering Bennekom. Ook het aantal km’s (10.001 – 12.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. Het tarief is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je geboortedatum, schadevrije jaren, kenteken in, en je weet het in 2 minuten.

Check de BMW 118 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 118 afsluiten!