Autoverzekering BMW 2 serie Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW 2 serie bekijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn InShared en uiteraard ook OHRA. Vergelijk alle verzekeraars snel en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 2 serie? Het maandbedrag heeft te maken met onder andere schadevrije jaren, privé of zakelijk gebruik maar ook jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Het systeem zoekt in korte tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 2 serie! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Nissan Leaf.

De beste autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de BMW 2 serie Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
In de regel neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw BMW 2 serie? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 ordes van zekerheden voor jouw BMW 2 serie. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Jullie 2 serie verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. diefstal, schade aan derden, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor BMW 2 serie. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor BMW 2 serie. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Noemenswaardig: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel schade aan de auto? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn 2 serie?

De maandpremie voor de BMW 2 serie verschilt nogal per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Jouw woongebied (4499BC)
 • Gegevens van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. O.a. Aon Direct, nowGo of bijvoorbeeld VOOROP. We bekijken alleen maar verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed om te weten: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor BMW ordenen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de betreffende assuradeur. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Allianz.

autoverzekering BMW 2 serie


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 2 serie afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw BMW 2 serie. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 5-SGB-93).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (12-05-1992).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor BMW.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lage premie + ledenkorting
Aanpassen & upgraden

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
4 extra zekerheden
Eenvoudig uitbreiden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Altijd verzekerd de weg op
Verschillende opties

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Hoge klantenbeoordeling
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Extra dekking auto 6-13 jaar
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Eigen risico van slechts €100
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar Web Service Scan
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
24 uur per dag hulp
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Maximaal 80% korting
14 dagen bedenktijd

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook bedrijfsauto’s
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Afsluiten in 5 snelle stappen
Geld snel op je rekening


Voordeligste premie van de BMW 2 serie berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de 2 serie? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijk aspect is; hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook schiet de premie omhoog bij een nieuwe BMW 2 serie. Autoverzekeraars onderzoeken ook jouw regio (1230KK). De maandpremie in Meteren wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Barneveld. Ook het aantal kilometers (12.001 – 15.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu jouw maandlasten. Voer hierboven postcode, huisnummer, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek BMW 2 serie verzekeringen en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 2 serie afsluiten!