Autoverzekering BMW 218 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutEen goedkope autoverzekering voor jouw BMW 218 vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld ASR en natuurlijk ING Bank. Vergelijk ze nu vlot en moeiteloos met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 218? Jouw premie hangt af van bijvoorbeeld aantal opgebouwde jaren zonder schade, de geschatte kilometrageen de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 218! Belangrijk: dit is geen advies. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Opel Agila.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de BMW 218 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de BMW 218? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van autoverzekeringen voor de BMW 218. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een 218 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere diefstal, explosie-schade, schade door storm. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW 218. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW 218. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Interessant: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus-trede variëren erg per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn 218?

De actuele premie voor de BMW 218 wisselt nogal eens per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de meest invloedrijke componenten.

 • De plaats waar jij woont (5581BB)
 • Het gewicht van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw schadeverleden
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Type gebruik: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Neem nou Promovendum, Kilometerverzekering en onder andere VOOROP. We onderzoeken alleen maar verzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor BMW ordenen op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering United Insurance.

autoverzekering BMW 218


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 218 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW 218. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Gebruik deze handige stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. 9-KZN-22).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (14-06-1978).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Haal-en brengservice
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Snel premie berekenen
Aanvullende dekking

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
690.000 klanten gingen je voor
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Binnen 1 minuut geregeld
Snel claims indienen

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Eerlijke verzekering
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Ook voor inzittenden
Hoge klantbeoordeling

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Ook complete pakketten
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pechhulp buitenland
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Inzittenden meeverzekeren
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Goed Geregeld Pakket
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Optie rechtshulp-verkeer
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Voordelig 2e auto verzekeren
Goede telefonische service


Snel premie van de BMW 218 berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de 218? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een welbekend aspect is; hoe oud je bent. 19-jarigen betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe BMW 218. Verzekeringen overdenken ook jouw regio (2248EL). De maandpremie in Vierlingsbeek wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Bergentheim. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en het type voertuig zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu jouw maandlasten. Voer onder andere huisnummer, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle BMW 218 verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 218 afsluiten!