Autoverzekering Opel Agila Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Opel Agila afsluiten, via internet? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Avéro Achmea en niet te vergeten Roxo. Vergelijk alle aanbieders vlug en eenvoudig online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Agila ? Jouw premie heeft te maken met o.a. dekking, aanvullende modules, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Agila! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Dodge Journey.

Alle populaire aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Opel Agila Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gebruikelijk is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Opel Agila? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie types garanties voor jouw Opel Agila. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Zo’n Agila verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook brandschade, schade aan derden, schade na blikseminslag. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Opel Agila. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaarAll-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaarBeperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)De (verplichte) WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Opel Agila. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Niet gek: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Interessant: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp module
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Agila ?

Het maandbedrag voor de Opel Agila loopt uiteen per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Graag noemen we de meest invloedrijke factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (3282MA)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je bekende organisaties. Denk aan Avéro Achmea, FBTO en Fairzekering. Wij raadplegen uitsluitend autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Vergeet niet: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Opel filteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering OHRA.

autoverzekering Opel Agila


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Agila afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Opel Agila. Hoe vind je nu de laagste premie? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 27-ZPB-6).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (15-09-1980).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies het type dekking voor Opel.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Haal-en brengservice
Eenvoudige procedures

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Faire schadeafhandeling
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Samenwerking met Rabobank
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Gemiddeld cijfer van 8+
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Initiatief van achmea
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Veel vrijheid en keuzes
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Service award winnaar
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Optie verkeersrechtsbijstand
Met aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
Eenvoudig contract / polis

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Verhaalsbijstand
Schade snel afgehandeld

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook bedrijfsauto’s
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Bereikbaar via WhatsApp
Eenvoudig uitbreiden


Eenvoudig premie van de Opel Agila berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij een verzekering voor de Agila ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een welbekend aspect is jouw leeftijd. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een dure Opel Agila. Aanbieders kijken ook naar je postcodegebied (7380BM). De hoogte van de polis in Wamel is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Rijswijk. Ook het aantal kilometers (tot en met 7500) en het gebruik van de auto hebben invloed. Het maandelijkse bedrag is voor elke bestuurder weer anders. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer nu je huisnummer, schadevrije jaren, eventuele accessoires in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Opel Agila verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Agila afsluiten!