Autoverzekering BMW 3 Serie Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering voor de BMW 3 Serie vergelijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld ANWB en uiteraard ook Roxo. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en probleemloos via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 3 Serie? Jouw premie wordt bepaald door zaken als positie op de bonusladder, gebruik van de auto en jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Je bekijkt dan in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 3 Serie! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Nissan Maxima.

Alle toonaangevende aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 3 Serie Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Meestal is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw BMW 3 Serie? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

We onderscheiden drie categorieënbasisdekkingen voor jouw BMW 3 Serie. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Een nieuwe 3 Serie verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Zo dekt deze vorm ook brandschade, schade door botsing met dieren, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW 3 Serie. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de BMW 3 Serie. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De regels van de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dat betekent een malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 3 Serie?

Het maandbedrag voor de BMW 3 Serie loopt uiteen per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke factoren.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (8984IM)
 • Gegevens van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je bekende assuradeurs. Voorbeelden zijn Allianz, Ditzo en onder andere SNS. Wij vergelijken puur verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let op: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor BMW filteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering ASR.

autoverzekering BMW 3 Serie


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 3 Serie afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de BMW 3 Serie. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (n.b. 10-ZTL-4).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (28-07-1979).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies een dekkings type voor BMW.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Via WhatsApp bereikbaar
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Faire schadeafhandeling
Simpele website / account

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Unieke Automodus
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Interessante bonusladder
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Ook totaalpakketten
Hulp bij het afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Eigen risico van slechts €100
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Ook complete pakketten
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp binnenland
Handige App

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Interessante pakketkorting
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Pechhulp Route Mobiel
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook bedrijfsauto’s
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Gebruiksvriendelijke App
Simpele website / account


Snel premie van de BMW 3 Serie berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn 3 Serie? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvol aspect is geboortedatum. Jongeren tot 24 jaar hebben te maken met een hogere premie dan ouderen / senioren, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware BMW 3 Serie. Verzekeringen overwegen daarnaast o.a. woongebied (6145MG). De maandpremie in Winschoten kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bathmen. Ook het aantal kilometers (12.001 – 15.000) en zelfs de kleur van je auto hebben invloed. Het bedrag per maand is dus voor iedereen verschillend. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef direct kenteken, postcode, huisnummer in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle BMW 3 Serie verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 3 Serie afsluiten!