Autoverzekering BMW X4 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW X4 afsluiten, via internet? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld ABN AMRO en uiteraard ook Verzekeruzelf.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en probleemloos via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn X4? De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als aantal opgebouwde jaren zonder schade, type auto en niet te vergeten jouw leeftijd. Voer jouw details hierboven in. Je treft dan binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW X4! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Peugeot 307.

Erkende aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de BMW X4 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de BMW X4? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie types autoverzekeringen voor jouw vertrouwde BMW X4. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
De X4 verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere explosie-schade, brandschade, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw BMW X4. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor BMW X4. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Belangrijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling lopen uiteen per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het niet jouw schuld? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn X4?

De maandpremie voor de BMW X4 verschilt nogal per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest cruciale elementen.

 • Jouw woongebied (1937LH)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De basisdekking van de auto
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Denk aan ABN AMRO, Roxo plus Zelf. We onderzoeken enkel autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor BMW rangeren op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering afsluiten bij Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering BMW X4


Goedkoopste autoverzekering voor BMW X4 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw BMW X4. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (zoals 7-XDS-86).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (11-12-1980).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor BMW.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Interessante ledenkorting
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede pechhulpdekking
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Verrekening met garage
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Binnen 1 minuut geregeld
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Ook totaalpakketten
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Goede verkeersrechtsbijstand
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Score: beoordeeld met 8+
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp binnenland
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Hoge kwaliteit focus
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Onderdeel van Vivat
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook bedrijfsauto’s
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Afsluiten in 5 snelle stappen
Helder polisblad


Voordeligste premie van de BMW X4 berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de X4? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvolle variabele is hoe oud je bent. Bestuurders van 25 jaar of jonger hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een jonge BMW X4. Verzekeraars doorzoeken ook o.a. postcode (7887HD). De premie in Wekerom wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Brummen. Ook de kilometrage (7501 – 10.000) en het merk/type auto tellen mee. Het maandelijkse bedrag kan dus enorm wisselen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer onder andere geboortedatum, gewenste dekking, aantal kilometers per jaar in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle BMW X4 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw X4 afsluiten!