Autoverzekering BMW 428 Vind de verzekeraar die bij jou past


De goedkoopste autoverzekering voor de BMW 428 afsluiten, via internet? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Hierbij kun je denken aan Bruns ten Brink en natuurlijk nowGo. Vergelijk alle aanbieders vlug en eenvoudig via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 428? De maandelijkse premie hangt af van o.a. schadehistorie, de dagwaarde maar ook demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW 428! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Opel GT.

Alle populaire autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de BMW 428 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Veelal duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Meestal is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw BMW 428? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie ordes van waarborg types voor jouw eigen BMW 428. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
De 428 verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere explosie-schade, schade door storm, schade door botsing met dieren. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW 428. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW 428. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede lopen uiteen per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan daal je niet op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 428?

De premie voor de BMW 428 wisselt nogal eens per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke componenten.

 • Je postcode / regio (5212AL)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Onder andere Allsecur, FBTO en bijv. United Insurance. We bekijken enkel verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Feit: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor BMW filteren op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de aangaande verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering Univé.

autoverzekering BMW 428


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 428 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de BMW 428. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul het kenteken in (e.g. NR-017-P).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (18-08-1972).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor BMW.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Aanschafwaardegarantie
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Binnen 2 minuten afsluiten
Met aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Veilige AutoModus
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
4 jaar FOCWA-garantie
Geld snel op je rekening

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Collectieve insteek
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Veel vrijheid en keuzes
Handige overstaphulp

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Goede polisvoorwaarden
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Snel online afsluiten
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door rook en brand
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
SOS International
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Snel schadeherstel
Diverse modules kiezen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
No-claimkorting tot wel 82%
Jaarlijks opzegbaar


Goedkoopste premie van de BMW 428 berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn 428? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvolle factor is het jaartal van geboorte. Jongeren van 18 jaar betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe BMW 428. Verzekeringen bekijken daarnaast variabelen zoals postcode (6002BK). De hoogte van de polis in Rockanje is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Blijham. Ook het aantal kilometers (20.001 – 25.000) en het gebruik van de auto tellen mee. De maandelijkse afschrijving hangt dus van veel zaken af. Bereken nu jouw maandlasten. Geef snel gewenste dekking, postcode, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek BMW 428 verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 428 afsluiten!