Autoverzekering BMW 435 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw BMW 435 afsluiten, via internet? Hedendaags heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn Avéro Achmea en niet te vergeten VVS. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 435? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar bijv. Wa/Wa+/All-risk, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan in luttele minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 435! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Opel Insignia.

Alle populaire verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in een paar minuten.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de BMW 435 Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Gemiddeld genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw BMW 435? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende types verzekeringen voor jouw eigen BMW 435. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Een nieuwe 435 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Dan betaalt jouw verzekeraar beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, explosie-schade, schade na blikseminslag. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 435. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de BMW 435. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder variëren erg per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Goed onthouden: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 435?

De actuele premie voor de BMW 435 kan enorm verschillen per verzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale variabelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (3273HF)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gewenste dekking
 • Jouw schadeverleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. Voorbeelden zijn Allsecur, National Academic of Zelf. We bekijken uitsluitend verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor BMW rangschikken op laagste prijs en best beoordeeld. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken verzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering Zelf.nl.

autoverzekering BMW 435


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 435 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW 435. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijv. 14-ZTL-4).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-06-1970).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor BMW.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Interessante ledenkorting
Aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Korting voor een 2e auto
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Snel online premie berekenen
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Dekking binnen & buitenland
Wa, WA+ of Allrisk

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Dag en nacht contact
Online account

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Service award winnaar
Hulp bij overstappen

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Optie verkeersrechtsbijstand
Contact via social media

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Verkeersschadeverzekering
Hulp bij het afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Schadegarant bedrijven
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Coöperatieve verzekeraar
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
No-claimkorting tot wel 82%
Online account


Online premie van mijn BMW 435 berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn 435? Dat hangt van een aantal zaken af. Een vrij cruciale factor is hoe oud je bent. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een nieuwe BMW 435. Assuradeurs houden ook rekening met zaken als postcodegebied (1090DI). Het maandbedrag in Woudrichem is anders dan een Autoverzekering Bloemendaal. Ook het verwachte aantal kilometers (15.001 tot 20.000) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus erg persoonlijk. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere eventuele accessoires, geboortedatum, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle BMW 435 verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 435 afsluiten!