Autoverzekering Heiloo Alle top-verzekeraars op een rijtjeDe aller-goedkoopste autoverzekering in Heiloo online afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Generali en uiteraard ook Klaverblad. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en moeiteloos via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Heiloo? Het premiebedrag komt tot stand op basis van bijv. de gewenste dekking, de cataloguswaarde plus jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je in een paar seconden een verzekeringskantoor dat bij jou past. Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Alfa Romeo 145.

Lokale autoverzekeraars

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Heiloo Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gemiddeld genomen is dit één maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 ordes van dekkingen die je kunt selecteren. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Heiloo
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je schade bij een ander? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus verzekering Heiloo
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Hier kun je ook terecht bij diefstal, schade na blikseminslag, een sterretje in je voorruit. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering Heiloo
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

WA+ volledig casco (all-risk) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
WA-plus verzekering (beperkt casco) Auto’s van 6 – 10 jaar
Basis WA Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Heiloo. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Module pechhulp Heiloo
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Heiloo. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder variëren erg per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Neem dit in acht: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Heiloo?

De hoogte van de premies in Heiloo kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de belangrijkste factoren.

 • Je postcode / regio (1504BA)
 • soort beveiliging op je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Bijvoorbeeld Aegon, Reaal maar ook Verzekeruzelf.nl. Wij checken enkel verzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed om te weten: de vergelijking is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Heiloo verzekeringen rangschikken op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van Zelf.nl.

autoverzekering Heiloo


Goedkoopste autoverzekering in Heiloo afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering Heiloo. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 3-TLF-15).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (21-10-1991).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor .
7. Kies de goedkoopste autoverzekeraar uit Heiloo op laagste prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Via WhatsApp bereikbaar
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Goede pechhulpdekking
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
690.000 klanten gingen je voor
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Interessante bonusladder
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Dekking binnen & buitenland
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ook voor inzittenden
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pakketkorting mogelijk
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Hoge kwaliteit focus
Snel schade melden

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Schadegarant bedrijven
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook bedrijfsauto’s
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Schade Melden met de App
Wa, WA+ of Allrisk


Online verzekeringspremie in Heiloo vergelijken voor alle merken

Welke kosten komen er kijken aan de autoverzekeringsmaatschappij Heiloo? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijk aspect is leeftijd. Jongeren t/m 23 betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook schiet de premie omhoog bij een prijzige auto uit Heiloo. Autoverzekeringen houden ook rekening met bijv. woongebied (6565FL). De maandpremie in Venray is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Leerdam. Ook het aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en het gebruik van de auto hebben invloed. Het tarief is dus erg persoonlijk. Bereken nu zelf jouw premie. Voer hierboven geboortedatum, eventuele accessoires, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek verzekeraars in Heiloo en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!