Autoverzekering Opel Kadett Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Opel Kadett vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Fairzekering en ook VVS. Vergelijk ze nu vliegensvlug en zonder moeite met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Kadett ? De maandelijkse premie hangt af van bijvoorbeeld positie op de bonusladder, de dagwaarde plus jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Dan zoek je binnen een paar minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Kadett! Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Fiat Croma.

Erkende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Opel Kadett Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Opel Kadett? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 soorten waarborg types voor jouw eigen Opel Kadett. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Zo’n Kadett verzekeren met een WA polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Betrokken bij een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door storm, schade aan derden, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Opel Kadett. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaarBeperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Opel Kadett. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Praktisch: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Goed onthouden: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus-trede wijken erg af per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Kadett ?

De maandpremie voor de Opel Kadett wisselt erg per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle variabelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (4608ML)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Neem nou Allsecur, Klaverblad of bijvoorbeeld Zelf. We onderzoeken alleen aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Opel indelen op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Goedkoopste verzekering HEMA.

autoverzekering Opel Kadett


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Kadett afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Opel Kadett. Hoe vind je nu de laagste premie? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 6-TLL-54).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-10-1986).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Opel.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Lage premie + ledenkorting
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Eigen herstelnetwerk
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Verrekening met garage
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Dekking binnen & buitenland
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Duurzame verzekeraar
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Winnaar van vele prijzen
Eenvoudig uitbreiden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Elke maand aanpasbaar
Met aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door diefstal
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Schadegarant bedrijven
Eenvoudig uitbreiden

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Service in de winkel
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Hoge no-claim kortingen
Online klantenservice


Voordeligste premie van de Opel Kadett berekenen

Hoe hoog is de premie bij verzekeringen voor een Kadett ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke variabele is; hoe oud je bent. Jongeren van 18 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure Opel Kadett. Verzekeringen onderzoeken ook bijvoorbeeld woongebied (3693IC). Het maandbedrag in Breukelen is anders dan een Autoverzekering Rucphen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (meer dan 30.001) en het type voertuig hebben invloed. Het bedrag per maand is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul o.a. geboortedatum, hoofdbestuurder, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Opel Kadett verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Kadett afsluiten!