Autoverzekering BMW 6 Serie Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw BMW 6 Serie bekijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Denk aan Avéro Achmea en ook Ditzo. Vergelijk alle aanbieders vlug en eenvoudig met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 6 Serie? Het premiebedrag heeft te maken met bijv. positie op de bonusladder, privé of zakelijk gebruik plus de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Dan zoek je in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW 6 Serie! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Nissan Navara.

De beste aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de BMW 6 Serie Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw BMW 6 Serie? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van zekerheden voor jouw BMW 6 Serie. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Je 6 Serie verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade door storm, explosie-schade, schade door botsing met dieren. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 6 Serie. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de BMW 6 Serie. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Interessant: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus regeling lopen uiteen per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 6 Serie?

De geldende premie voor een BMW 6 Serie varieert erg per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Graag noemen we de belangrijkste onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (8207AI)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Neem nou Allianz, FBTO en Fairzekering. We onderzoeken slechts autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Van belang: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor BMW rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de assuradeur. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering ZEKUR.

autoverzekering BMW 6 Serie


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 6 Serie afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW 6 Serie. Hoe vind je nu de laagste premie? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 46-ZVV-2).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (23-12-1963).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor BMW.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Tot 30% veilige rijderskorting
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Pechhulpdekking
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Altijd verzekerd de weg op
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Interessante bonusladder
14 dagen bedenktijd

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Voor het hele gezin
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDuurzame verzekeraar
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Unieke extra dekkingen
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pakketkorting mogelijk
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Interessante pakketkorting
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
WA , WA+ & Volledig Casco
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
WA, WA+ of All Risk
Snel claims indienen

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Gebruiksvriendelijke App
Hulp bij het afsluiten


Snel premie van de BMW 6 Serie berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn 6 Serie? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijk aspect is het jaartal van geboorte. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een sjieke BMW 6 Serie. Assuradeurs doorzoeken ook factoren als postcodegebied (9496IF). Het tarief in Amersfoort is anders dan een Autoverzekering Beek. Ook het aantal km’s (tot en met 7500) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je kenteken, huisnummer, schadevrije jaren in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek BMW 6 Serie verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 6 Serie afsluiten!