Autoverzekering BMW 645 Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw BMW 645 afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. EAG Assuradeuren en natuurlijk ZEKUR. Vergelijk ze nu vlot en gemakkelijk online. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn 645? Jouw premie wordt bepaald door variabelen als schadehistorie, de waarde van je auto en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je checkt dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 645! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Opel Sintra.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW 645 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Meestal is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de BMW 645? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende varianten van verzekeringen voor de BMW 645. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Een nieuwe 645 verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade door botsing met dieren, een sterretje in je voorruit, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 645. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW 645. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Let op: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Feit: De regels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn 645?

De actuele premie voor de BMW 645 varieert erg per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (7487JN)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Zoals Allianz, Lancyr of ZLM Verzekeringen. We doorzoeken puur aanbieders die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor BMW rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande autoverzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Klaverblad.

autoverzekering BMW 645


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 645 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 645. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 95-ZNX-5).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (21-09-1980).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor BMW.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Tot 30% veilige rijderskorting
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
690.000 klanten gingen je voor
Goede hulp & adviezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Binnen 1 minuut geregeld
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Gemiddeld een 8 op service
Hulp en ondersteuning

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ook voor inzittenden
Voor jong en oud geschikt

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Supersnel geregeld

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Ook ruitschade gedekt
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door rook en brand
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Pakketkorting mogelijk
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Optie rechtshulp-verkeer
Hulp bij het afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gebruiksvriendelijke App
Handige App


Snel premie van de BMW 645 berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de 645? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een vrij cruciale variabele is geboortejaar. Jongeren tot 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een recent gekochte BMW 645. Autoverzekeraars houden ook rekening met zaken als adresgegevens (3789GH). De hoogte van de polis in Den Haag is anders dan een Autoverzekering Borne. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het type voertuig zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. eventuele accessoires, schadevrije jaren, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle BMW 645 verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 645 afsluiten!