Autoverzekering Renault Mascott Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten

Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Renault Mascott bekijken en afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Generali en uiteraard ook Interpolis. Vergelijk ze nu snel en eenvoudig online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Mascott ? Het maandbedrag wordt bepaald door factoren als schadehistorie, de dagwaarde plus jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in afzienbare tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Renault Mascott! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Hyundai Galloper.

De beste autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Renault Mascott Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Meestal is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Renault Mascott? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van basisdekkingen voor jouw vertrouwde Renault Mascott. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Je Mascott verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. diefstal, brandschade, een sterretje in je voorruit. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Renault Mascott. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarWA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaarBasis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Renault Mascott. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Belangrijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Mascott ?

De actuele premie voor de Renault Mascott loopt uiteen per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de meest invloedrijke variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (4022BB)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende organisaties. Bijvoorbeeld Aegon, OHRA en onder andere SNS. We onderzoeken alleen maar organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Renault classificeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken verzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering vergelijken De Zeeuwse.

autoverzekering Renault Mascott


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Mascott afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Renault Mascott. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijv. 4-TSF-37).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (7-08-1980).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Renault.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Hoge korting bij veilige rijstijl
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Pechhulpdekking
Schade snel afgehandeld

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Veilige AutoModus
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Dag & nacht schadehulp
Online account

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Snelle reactietermijnen
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Goede verkeersrechtsbijstand
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Ook complete pakketten
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Ook ruitschade gedekt
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hulp bij mechanisch defect
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
WA , WA+ & Volledig Casco
Online klantenservice

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook bedrijfsauto’s
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gezinsautoregeling
Schade snel afgehandeld


Goedkoopste premie van de Renault Mascott berekenen

Hoe zit het met de kosten bij verzekeringen voor een Mascott ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voornaam aspect is geboortedatum. Jongeren van 19 jaar hebben te maken met een hogere premie dan meer ervaren automobilisten, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een nieuwe Renault Mascott. Assuradeurs analyseren verder ook onder andere woongebied (8913BF). Het tarief in Apeldoorn is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Steenwijkerwold. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en de waarde van je auto hebben invloed. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Renault Mascott verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Mascott afsluiten!