Autoverzekering BMW 850 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW 850 bekijken en afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Generali en natuurlijk Univé. Vergelijk ze nu vlug en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 850? De assurantiepremie hangt af van onder andere type dekking, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij in een paar seconden de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 850! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kun je – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Peugeot 107.

Meest vertrouwde aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de BMW 850 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de BMW 850? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie soorten zekerheden voor de BMW 850. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Een gebruikte 850 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere tweezijdige schade, schade door storm, diefstal. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 850. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW 850. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat geeft een prettig gevoel!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 850?

De geldende premie voor een BMW 850 varieert erg per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale factoren.

 • Jouw postcodegebied (4850IF)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je bekende autoverzekeringen. Bijvoorbeeld De Goudse, Nationale Nederlanden plus ZEKUR. Wij vergelijken slechts organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor BMW classificeren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering ABN AMRO.

autoverzekering BMW 850


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 850 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw BMW 850. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 8-TPB-58).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (1-12-1987).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor BMW.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Via WhatsApp bereikbaar
Online schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Snel premie berekenen
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Binnen 1 minuut geregeld
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Eerlijke verzekering
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Goede verkeersrechtsbijstand
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Service award winnaar
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Online 10% korting
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Schade door diefstal
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Onderdeel van Vivat
Eenvoudig uitbreiden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Coöperatieve verzekeraar
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Hoge no-claim kortingen
Handige overstaphulp


Snel premie van de BMW 850 berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn 850? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een welbekende variabele is; hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan consumenten met veel ervaring, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een sjieke BMW 850. Verzekeraars overwegen daarnaast je regio (1642IE). De hoogte van de polis in Herwijnen kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Breda. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 tot 12.000) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De hoogte van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul vandaag geboortedatum, schadevrije jaren, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de BMW 850 verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 850 afsluiten!