Autoverzekering Breda Snel overstappen naar de goedkoopste verzekering


De aller-goedkoopste autoverzekering in Breda afsluiten, via internet? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. O.a. ABN AMRO en ZEKUR. Vergelijk ze nu snel en zonder moeite met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Breda? De assurantiepremie komt tot stand op basis van bijvoorbeeld dekking, aanvullende modules, type auto en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Je treft dan in minder dan 1 minuut het goedkoopste verzekeringskantoor. Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Peugeot Boxer.

Populaire autoverzekeraars

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar op de maandlasten.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Breda Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Ga je jouw wagen verkopen? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie categorieënautoverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Breda
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering Breda
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door botsing met dieren, schade aan derden, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. Allrisk autoverzekering Breda
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Auto’s van 10 jaar of ouder

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Breda. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Feit: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Handig: pechhulp Breda
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting Breda. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Neem dit in acht: De spelregels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Hoe werkt de opbouw van de kosten autoverzekering Breda?

De maandpremie in Breda wisselt erg per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de voornaamste variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (6732ML)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De leeftijd van de automobilist
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende organisaties. Voorbeelden zijn Promovendum, nowGo of bijvoorbeeld Unigarant. Wij checken slechts assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Breda verzekeringen indelen op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering afsluiten bij Generali.

autoverzekering Breda


Goedkoopste autoverzekering in Breda afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Breda. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 3-TGZ-52).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (13-06-1968).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Breda op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Via WhatsApp bereikbaar
Hoge klantbeoordeling

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Binnen 2 minuten afsluiten
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Unieke Automodus
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Uitgebreid netwerk garages
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Collectieve insteek
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Extra korting op pakketten
Hulp en ondersteuning

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Ook complete pakketten
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Maandelijks aanpassen
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Hoge kwaliteit focus
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
SOS International
Schade snel afgehandeld

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook zakelijke klanten
Eenvoudig uitbreiden

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Voordelig 2e auto verzekeren
Gemakkelijk opzeggen


Snel verzekeringspremie in Breda vergelijken voor alle auto’s

Wat zijn de maandelijkse kosten bij een autoverzekeringsmaatschappij Breda? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijke variabele is het jaartal van geboorte. Jonge bestuurders hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe auto uit Breda. Aanbieders houden ook rekening met variabelen zoals adresgegevens (3561IE). De maandpremie in Hellevoetsluis kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Castricum. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 tot 12.000) en de waarde van je auto tellen mee. Het maandelijkse bedrag is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere aantal kilometers per jaar, kenteken, hoofdbestuurder in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de verzekeraars in Breda en stap over In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!