Autoverzekering Mini Clubman Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Mini Clubman vinden en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan Zelf en ook OHRA. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Clubman ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als type dekking, privé of zakelijk gebruik maar ook de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in afzienbare tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mini Clubman! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Chrysler Pacifica.

Alle populaire autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Mini Clubman Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Door de bank genomen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Meestal is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop je de Mini Clubman? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 types zekerheden voor jouw vertrouwde Mini Clubman. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
De Clubman verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door storm, schade na blikseminslag, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Mini Clubman. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mini Clubman. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder variëren erg per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Neem dit in acht: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Clubman ?

De geldende premie voor een Mini Clubman wisselt nogal eens per verzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hieronder vind je de voornaamste onderdelen.

 • Je woonplaats (1287DJ)
 • Gegevens van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gewenste dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. O.a. ASR, Lancyr plus Fairzekering. We bekijken alleen assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Feit: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Mini klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Overstappen naar Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Mini Clubman


Goedkoopste autoverzekering voor Mini Clubman afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Mini Clubman. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 46-ZVV-2).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (6-04-1980).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Mini.
7. Orden de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Unieke schadehulp
Snel claims indienen

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Handige tips & tricks
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Hoge klantenbeoordeling
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Sociale verzekeraar
Eenvoudig uitbreiden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Extra korting op pakketten
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Simpele verzekeringskaarten
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hoge kwaliteit focus
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Maximaal 80% korting
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Coöperatieve verzekeraar
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
No-claimkorting tot wel 82%
Schade snel afgehandeld


Snel premie van de Mini Clubman berekenen

Wat betaal ik per maand voor de verzekering van mijn Clubman ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijk aspect is hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook betaal je meer bij een recent gekochte Mini Clubman. Verzekeringen houden ook rekening met o.a. adresgegevens (7698FC). De premie in Bellingwolde wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Opheusden. Ook het aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en het type voertuig zijn bepalend. De maandpremie is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu zelf jouw premie. Voer nu je gewenste dekking, geboortedatum, eventuele accessoires in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Mini Clubman verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Clubman afsluiten!