Autoverzekering Chevrolet Silverado Vind de verzekeraar die bij jou past


De goedkoopste autoverzekering voor de Chevrolet Silverado afsluiten? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Toonaangevende partijen zijn o.a. Bovag en uiteraard ook Roxo. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en eenvoudig via internet. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Silverado? Het premiebedrag heeft te maken met bijvoorbeeld soort dekking, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Je achterhaalt in luttele minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Chevrolet Silverado! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Porsche 911.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Chevrolet Silverado Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Chevrolet Silverado? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 varianten van basisdekkingen voor jouw Chevrolet Silverado. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een Silverado verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben je schuldig aan een botsing? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor tweezijdige schade, schade na blikseminslag, explosie-schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Chevrolet Silverado. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Chevrolet Silverado. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Interessant: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, en de maandlasten stijgen.

 • Feit: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Silverado?

De maandpremie voor de Chevrolet Silverado verschilt nogal per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale componenten.

 • De omgeving waarin je woont (2780BK)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Dekking + aanvullende modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Bijvoorbeeld Aegon, Nationale Nederlanden en onder andere Voogd en Voogd. Wij vergelijken alleen maar assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Vergeet niet: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Chevrolet rangeren op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de assuradeur. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering afsluiten bij nowGo.

autoverzekering Chevrolet Silverado


Goedkoopste autoverzekering voor Chevrolet Silverado afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Chevrolet Silverado. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. NG-706-F).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (19-10-1988).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Chevrolet.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Interessante ledenkorting
Eenvoudig uitbreiden

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
4 extra zekerheden
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Samenwerking met Rabobank
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Praktische tips veilig rijden
Simpele website / account

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Dekking binnen & buitenland
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringOuderwets binnenlopen
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Winnaar Web Service Scan
Goede hulp & adviezen

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Maandelijks aanpassen
Hulp bij overstappen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
24 uur per dag hulp
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Verhaalsbijstand
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
WA, WA+ of All Risk
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Hoge no-claim kortingen
Gebruiksvriendelijke website


Online premie van mijn Chevrolet Silverado berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de Silverado? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een welbekend aspect is; hoe oud je bent. Studenten en jongeren betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een jonge Chevrolet Silverado. Assuradeurs onderzoeken ook feiten zoals woonplaats (2897CB). Het maandbedrag in Breda is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering De Cocksdorp. Ook het verwachte aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) worden meegenomen. Het bedrag per maand hangt dus van veel zaken af. Bereken nu jouw maandlasten. Vul vandaag schadevrije jaren, kenteken, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Chevrolet Silverado verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Silverado afsluiten!