Autoverzekering Chrysler Neon Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Chrysler Neon afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Delta Lloyd en niet te vergeten Nationale Nederlanden. Vergelijk alle verzekeraars snel en zonder moeite via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Neon? Jouw premie wordt bepaald door factoren als Wa/Wa+/All-risk, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Je treft dan in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Chrysler Neon! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Porsche Cayenne.

Alle populaire autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Chrysler Neon Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ga je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
In het algemeen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Doorgaans is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Chrysler Neon? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van basisdekkingen voor jouw eigen Chrysler Neon. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Jouw Neon verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere diefstal, schade door botsing met dieren, brandschade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Chrysler Neon. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Chrysler Neon. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Neon?

De hoogte van de premies voor een Chrysler Neon wisselt erg per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de belangrijkste componenten.

 • De omgeving waarin je woont (3411IM)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Dekking + aanvullende modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire aanbieders. Zoals AutoWeek, Nationale Nederlanden en bijv. VKG. Wij vergelijken alleen maar verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let wel: beschouw dit niet als een advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Chrysler rangeren op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Autoverzekering afsluiten bij De Nationale.

autoverzekering Chrysler Neon


Goedkoopste autoverzekering voor Chrysler Neon afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Chrysler Neon. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 22-ZXF-8).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (11-03-1985).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Chrysler.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Haal-en brengservice
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Schade inzittenden
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Ruime keuze uit garages
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Uitgebreid netwerk garages
Snel claims indienen

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Eerlijke verzekering
Eenvoudig uitbreiden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Eigen risico van slechts €100
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Winnaar Web Service Scan
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pechhulp binnenland
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Beoordelingsscore van 7,5+
Hulp bij overstappen

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Schadegarant bedrijven
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Coöperatieve verzekeraar
Jaarlijks opzegbaar

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Afsluiten in 5 snelle stappen
Simpele website / account


Voordeligste premie van de Chrysler Neon berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de Neon? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekend aspect is hoe oud je bent. 23-jarigen betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een kostbare Chrysler Neon. Assuradeurs kijken ook naar variabelen zoals woongebied (8071BK). Het tarief in Hoogkarspel kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Deventer. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (30.001 en meer) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is dus niet zomaar te noemen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul vandaag gewenste dekking, eventuele accessoires, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Chrysler Neon verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Neon afsluiten!