Autoverzekering Land Rover Defender Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Land Rover Defender vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Bovag en natuurlijk Roxo. Vergelijk ze nu snel en zonder moeite met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Rover Defender? Het premiebedrag wordt bepaald door factoren als de gewenste dekking, de aanschafwaarde maar ook jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Land Rover Defender! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Alfa Romeo GT.

Alle toonaangevende verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Land Rover Defender Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Land Rover Defender? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende soorten garanties voor de Land Rover Defender. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Zo’n Rover Defender verzekeren met een WA polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij brandschade, diefstal, schade door storm. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Land Rover Defender. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Land Rover Defender. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Praktisch: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Feit: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp module
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder lopen uiteen per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed om te weten: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Rover Defender?

De hoogte van de premies voor een Land Rover Defender wisselt erg per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de voornaamste elementen.

 • Je postcode / regio (3719GF)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Dekking + aanvullende modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde autoverzekeringen. Voorbeelden zijn ANWB, Reaal of Zelf. Wij raadplegen puur autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: de uitkomst is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Land Rover rangeren op prijs en klant beoordeling. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Informatie over Autoverzekering van Delta Lloyd.

autoverzekering Land Rover Defender


Goedkoopste autoverzekering voor Land Rover Defender afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Land Rover Defender. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (zoals 5-SGB-93).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (11-11-1967).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Land Rover.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lage premie + ledenkorting
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Eigen herstelnetwerk
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Handige tips & tricks
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Interessante bonusladder
Online account

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Gemiddeld een 8 op service
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Duurzame verzekeraar
Hoge klantbeoordeling

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar Web Service Scan
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Optie verkeersrechtsbijstand
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Inzittenden meeverzekeren
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Goed Geregeld Pakket
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Service in de winkel
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Schade Melden met de App
Duidelijke voorwaarden


Eenvoudig premie van de Land Rover Defender berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Rover Defender? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname variabele is geboortedatum. De “jonkies” moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een dure Land Rover Defender. Assuradeurs kijken ook naar je adresgegevens (1751NF). De maandpremie in Gendringen is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Leuth. Ook het aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het type voertuig zijn bekende factoren. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere huisnummer, geboortedatum, aantal kilometers per jaar in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Land Rover Defender verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Rover Defender afsluiten!