Autoverzekering Chrysler Sebring Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Chrysler Sebring afsluiten, via internet? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Toonaangevende partijen zijn o.a. ZLM Verzekeringen en ING Bank. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en zonder moeite met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Sebring? De maandelijkse premie heeft te maken met bijvoorbeeld soort dekking, de cataloguswaarde maar ook de hoofdgebruiker. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je binnen een paar minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Chrysler Sebring! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Porsche Panamera.

De beste autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Chrysler Sebring Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Chrysler Sebring? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie varianten van verzekeringen voor jouw Chrysler Sebring. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie Sebring verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij diefstal, een sterretje in je voorruit, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Chrysler Sebring. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Chrysler Sebring. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Goed onthouden: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn Sebring?

De hoogte van de premies voor een Chrysler Sebring wijkt erg af per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de meest invloedrijke factoren.

 • Jouw postcodegebied (5192DN)
 • Het gewicht van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde aanbieders. Zoals EAG Assuradeuren, nowGo of bijvoorbeeld ZLM Verzekeringen. Wij raadplegen alleen autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Chrysler classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering afsluiten bij Inshared.

autoverzekering Chrysler Sebring


Goedkoopste autoverzekering voor Chrysler Sebring afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Chrysler Sebring. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 9-KBB-33).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (3-10-1995).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Chrysler.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Via WhatsApp bereikbaar
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Faire schadeafhandeling
Eenvoudige procedures

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Handige tips & tricks
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Binnen 1 minuut geregeld
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Initiatief van achmea
14 dagen bedenktijd

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Duurzame verzekeraar
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Goede polisvoorwaarden
Handige App

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pechhulp buitenland
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Tot 85% korting
Snel schade melden

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Onderdeel van Vivat
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Hoge no-claim kortingen
Hulp en ondersteuning


Goedkoopste premie van de Chrysler Sebring berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn Sebring? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een welbekende factor is; hoe oud je bent. Jongeren t/m 23 moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware Chrysler Sebring. Assuradeurs onderzoeken ook o.a. woongebied (5534FM). De premie in Kamperland wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Diepenheim. Ook het geschatte aantal km’s (7501 tot 10.000) en het type voertuig zijn bepalend. Het bedrag per maand hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef snel gewenste dekking, hoofdbestuurder, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Chrysler Sebring verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Sebring afsluiten!