Autoverzekering Citroen C1 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de Citroen C1 afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Delta Lloyd en natuurlijk Reaal. Vergelijk alle aanbieders snel en probleemloos via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw C1? Het premiebedrag komt tot stand op basis van o.a. schadehistorie, privé of zakelijk gebruik en niet te vergeten jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Citroen C1! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Renault Grand Modus.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Citroen C1 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Citroen C1? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 ordes van autoverzekeringen voor de Citroen C1. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een C1 verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere schade na blikseminslag, brandschade, een sterretje in je voorruit. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Citroen C1. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Citroen C1. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Een uitkomst: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus ladder verschillen nogal per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn C1?

De geldende premie voor een Citroen C1 varieert erg per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de bekendste elementen.

 • De plaats waar jij woont (8430LB)
 • Het gewicht van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Dekking + aanvullende modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire aanbieders. Denk aan AutoWeek, Kilometerverzekering en Zelf. Wij raadplegen alleen autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let wel: dit is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Citroen filteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering afsluiten bij ZEKUR.

autoverzekering Citroen C1


Goedkoopste autoverzekering voor Citroen C1 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Citroen C1. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (zoals 6-XVN-03).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (20-11-1977).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Citroen.
7. Orden de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lagere premie bij veilig rijden
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Binnen 2 minuten afsluiten
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Ruime keuze uit garages
Simpel over te sluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Dag & nacht schadehulp
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Voor het hele gezin
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Goede verkeersrechtsbijstand
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Service award winnaar
Hulp bij overstappen

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pakketkorting mogelijk
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Beoordelingsscore van 7,5+
Binnen 10 minuten claimen

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
SOS International
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook accessoires
Schade melden via internet

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Voordelig 2e auto verzekeren
Verschillende opties


Eenvoudig premie van de Citroen C1 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij verzekeringen voor een C1? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een welbekende variabele is geboortedatum. 22-jarigen betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook schiet de premie omhoog bij een nieuwe Citroen C1. Autoverzekeraars bekijken daarnaast o.a. regio (2571FE). Het maandbedrag in Vlijmen is anders dan een Autoverzekering Dodewaard. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 – 15.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer hierboven gewenste dekking, eventuele accessoires, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Citroen C1 verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw C1 afsluiten!