Autoverzekering Toyota Paseo Vind de verzekeraar die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Toyota Paseo afsluiten, via internet? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Aegon en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk ze nu vliegensvlug en probleemloos via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Paseo ? De assurantiepremie wordt bepaald door o.a. de gewenste dekking, type auto maar ook jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Paseo! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mercedes-Benz 200.

Alle populaire verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Toyota Paseo Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Toyota Paseo? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 categorieënverzekeringen voor de Toyota Paseo. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Jouw Paseo verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade aan derden, schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Toyota Paseo. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Toyota Paseo. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met behulp van de extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Interessant: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Paseo ?

De hoogte van de premies voor een Toyota Paseo verschilt nogal per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de meest invloedrijke variabelen.

 • Je woonplaats (3869IG)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De basisdekking van de auto
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire organisaties. Onder andere Aon Direct, Klaverblad plus De Zeeuwse. Wij raadplegen puur assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Noemenswaardig: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Toyota classificeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken verzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld All risk autoverzekering SNS.

autoverzekering Toyota Paseo


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Paseo afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Toyota Paseo. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (zoals 14-ZPB-6).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (11-11-1966).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies de juiste dekking voor Toyota.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Dag en nacht hulp van centrale
Aanpassen & upgraden

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Korting voor een 2e auto
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Handige tips & tricks
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Praktische tips veilig rijden
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Gemiddeld een 8 op service
Snelle schade afhandeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Goede verkeersrechtsbijstand
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Ook complete pakketten
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Optie verkeersrechtsbijstand
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
24 uur per dag hulp
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Verhaalsbijstand
Gemakkelijk opzeggen

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook zakelijke klanten
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gebruiksvriendelijke App
Snelle schade afhandeling


Goedkoopste premie van de Toyota Paseo berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een Paseo ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke variabele is hoe oud je bent. Jongeren t/m 23 betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Toyota Paseo. Aanbieders doorzoeken ook onder andere woongebied (9689FF). Het maandbedrag in Ede is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Waddinxveen. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en het merk/type auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul onder andere eventuele accessoires, postcode, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Toyota Paseo verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Paseo afsluiten!