Autoverzekering Daewoo Matiz Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Daewoo Matiz bekijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Bekende voorbeelden zijn Aon Direct en natuurlijk SNS. Vergelijk alle verzekeraars vlug en zonder moeite online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Matiz? Het premiebedrag hangt af van bijv. de gewenste dekking, het aantal km’s dat je rijdt en jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je treft dan in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Daewoo Matiz! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Saab 9-4X.

Alle populaire aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Daewoo Matiz Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Door de bank genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Daewoo Matiz? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 soorten garanties voor jouw Daewoo Matiz. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-verzekering
Een Matiz verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij tweezijdige schade, schade aan derden, schade door storm. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Daewoo Matiz. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Daewoo Matiz. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Opmerkelijk: De regels van de bonus/malus-trede wijken erg af per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Matiz?

De actuele premie voor de Daewoo Matiz wisselt erg per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de belangrijkste factoren.

 • Je postcode / regio (9439NG)
 • Gegevens van de auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De dagwaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. Neem nou EAG Assuradeuren, Interpolis plus VVS. Wij checken uitsluitend autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Daewoo sorteren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Auto verzekeren bij Aegon.

autoverzekering Daewoo Matiz


Goedkoopste autoverzekering voor Daewoo Matiz afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Daewoo Matiz. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Nummerbord invullen (e.g. NT-289-V).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (15-10-1990).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Daewoo.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Via WhatsApp bereikbaar
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede rechtsbijstand
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Samenwerking met Rabobank
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Snel online premie berekenen
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Collectieve insteek
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ook voor inzittenden
Handige overstaphulp

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Score: beoordeeld met 8+
Online schade melden

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Optie verkeersrechtsbijstand
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Beoordelingsscore van 7,5+
Helder polisblad

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Pechhulp Route Mobiel
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook zakelijke klanten
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
No-claimkorting tot wel 82%
Goede telefonische service


Online premie van mijn Daewoo Matiz berekenen

Hoe hoog is de premie voor de verzekering van mijn Matiz? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijk aspect is jouw leeftijd. Jongeren van 20 jaar betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, met veel schadevrije jaren. Ook betaal je meer bij een kostbare Daewoo Matiz. Autoverzekeraars onderzoeken ook feiten zoals postcodegebied (6942MG). De maandpremie in Noordbroek is anders dan een Autoverzekering Elim. Ook de kilometrage (12.001 – 15.000) en het type voertuig tellen mee. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. geboortedatum, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Daewoo Matiz verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Matiz afsluiten!