Autoverzekering De Lier Alle top-verzekeraars op een rijtjeDirect de goedkoopste autoverzekering in De Lier vergelijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Denk aan Avéro Achmea en ook United Insurance. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en eenvoudig via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in De Lier? Het maandbedrag komt tot stand op basis van factoren als schadevrije jaren, de dagwaarde en jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je in korte tijd het goedkoopste verzekeringskantoor. Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Renault Megane.

Erkende autoverzekeringen

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in een paar minuten.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over de auto verzekeren in De Lier Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw voertuig? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 ordes van zekerheden waar je uit kunt kiezen. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering De Lier
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering De Lier
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door natuurgeweld, schade door storm, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. Allrisk autoverzekering De Lier
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Auto van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Auto van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Voertuigen ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Kies dan optioneel voor een aanvullende autoverzekering De Lier. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra dekking pechhulp De Lier
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting De Lier. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per autoverzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Heb je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe werkt de opbouw van de kosten autoverzekering De Lier?

De hoogte van de premies in De Lier wijkt erg af per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Jouw woongebied (5937HJ)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via onze tool vergelijk je bekende autoverzekeringen. Zoals ASR, OHRA of SNS. Wij controleren alleen aanbieders die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor De Lier verzekeringen filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen autoverzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering afsluiten bij Avéro Achmea.

autoverzekering De Lier


Goedkoopste autoverzekering in De Lier afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering De Lier. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 3-XNG-07).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (13-08-1967).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit De Lier op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Interessante ledenkorting
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Eigen herstelnetwerk
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Speciale AutoModus App
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Extra dekking auto 6-13 jaar
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Eigen risico van slechts €100
Snel schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Service award winnaar
Met aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Optie verkeersrechtsbijstand
Eenvoudig uitbreiden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Beoordelingsscore van 7,5+
Helder polisblad

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
WA, WA+ of All Risk
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Schade Melden met de App
Goede telefonische service


Snel verzekeringspremie in De Lier vergelijken voor alle auto’s

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij De Lier? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke variabele is hoe oud je bent. De “jonkies” moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke auto uit De Lier. Autoverzekeringen kijken ook naar factoren als postcodegebied (9503CB). Het tarief in Zoutkamp wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Drogeham. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 tot 30.000) en de waarde van je auto tellen mee. Het bedrag per maand is voor elke bestuurder weer anders. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef nu jouw gewenste dekking, huisnummer, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle verzekeraars in De Lier en sluit online af In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!