Autoverzekering Dieren De voordeligste verzekeraar in 2 minuten


Een goedkope autoverzekering in Dieren online afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Toonaangevende partijen zijn o.a. Generali en niet te vergeten WitGeld.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Dieren? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar bijv. de gewenste dekking, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan binnen mum van tijd een geschikt verzekersinskantoor. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Saab 93.

Bekende autoverzekeraars

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar op de maandlasten.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Dieren Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Ga je jouw wagen verkopen? Dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van verzekeringen om uit te kiezen. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Dieren
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering Dieren
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor schade door natuurgeweld, explosie-schade, diefstal. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering Dieren
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

volledig casco verzekering Goede auto van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Auto van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Voertuigen ouder dan 10 jaar

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Kies dan optioneel voor een aanvullende autoverzekering Dieren. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Neem dit in acht: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Handig: pechhulp Dieren
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel no-claimkorting Dieren. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Goed om te weten: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kunnen we zeggen over de kosten autoverzekering Dieren?

De premie in Dieren wisselt nogal eens per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? In het lijstje hieronder staan de meest betekenisvolle componenten.

 • Jouw postcodegebied (9913DH)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Neem nou AutoWeek, Ditzo plus VKG. Wij vergelijken alleen verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De velden ingevuld? De weergegeven polissen kan je voor Dieren verzekeringen sorteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de autoverzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Auto verzekeren bij ZEKUR.

autoverzekering Dieren


Goedkoopste autoverzekering in Dieren afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Dieren. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Nummerbord invullen (zoals 1-SLT-77).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (28-08-1983).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Dieren op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Interessante ledenkorting
Contact via social media

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Goede rechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Veilige AutoModus
Hulp bij overstappen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Uitgebreid netwerk garages
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Snelle reactietermijnen
Contact via social media

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ouderwets binnenlopen
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Ook complete pakketten
Handige overstaphulp

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp buitenland
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hulp bij mechanisch defect
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Snel claims indienen

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook zakelijke klanten
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Schade Melden met de App
Eenvoudig uitbreiden


Eenvoudig verzekeringspremie in Dieren vergelijken voor alle modellen

Wat is de hoogte van de premie bij de autoverzekeringsmaatschappij Dieren? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekend aspect is hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware auto uit Dieren. Assuradeurs bekijken daarnaast feiten zoals adresgegevens (6407KL). De maandpremie in Gilze kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Emmen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) worden meegenomen. De hoogte van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. geboortedatum, hoofdbestuurder, eventuele accessoires in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle verzekeraars in Dieren en bespaar vandaag nog Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!