Autoverzekering Fiat Cinquecento Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Fiat Cinquecento afsluiten, via internet? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. ABN AMRO en natuurlijk Voogd en Voogd. Vergelijk alle aanbieders handig en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Cinquecento? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar onder andere dekking, aanvullende modules, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Cinquecento! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering SsangYong MUSSO.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Fiat Cinquecento Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ga je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
In het algemeen duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Normaliter is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Fiat Cinquecento? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende varianten van dekkingen voor jouw vertrouwde Fiat Cinquecento. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Je Cinquecento verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Dan betaalt jouw verzekeraar schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Dit dekt vaak onder andere een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag, schade door storm. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Fiat Cinquecento. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Fiat Cinquecento. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Misschien iets voor jou: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Goed onthouden: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Feit: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede wijken erg af per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Cinquecento?

De geldende premie voor een Fiat Cinquecento wijkt erg af per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hieronder vind je de meest cruciale componenten.

 • De plaats waar jij woont (2547BK)
 • Gegevens van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Gebruikstype: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire verzekeringen. O.a. Delta Lloyd, HEMA of bijvoorbeeld United Insurance. We onderzoeken slechts autoverzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Fiat rangschikken op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Auto verzekeren bij Univé.

autoverzekering Fiat Cinquecento


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Cinquecento afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Fiat Cinquecento. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 30-ZPB-6).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (28-08-1975).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Fiat.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Hoge korting bij veilige rijstijl
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Faire schadeafhandeling
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Verrekening met garage
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Praktische tips veilig rijden
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Ook voor inzittenden
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Unieke extra dekkingen
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pechhulp binnenland
Gemakkelijk opzeggen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hulp bij mechanisch defect
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Pakketkorting mogelijk
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
WA, WA+ of All Risk
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Schade Melden met de App
Gebruiksvriendelijke website


Snel premie van de Fiat Cinquecento berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de Cinquecento? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale factor is jouw leeftijd. Jongeren van 23 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een jonge Fiat Cinquecento. Autoverzekeraars overwegen daarnaast jouw regio (6767DD). Het maandbedrag in Lierop kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Gorinchem. Ook het verwachte aantal kilometers (tot en met 7500) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) tellen mee. De berekening van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu zelf jouw premie. Voer hierboven gewenste dekking, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Fiat Cinquecento verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Cinquecento afsluiten!