Autoverzekering Volkswagen Lupo Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Volkswagen Lupo afsluiten, via internet? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan De Goudse en natuurlijk National Academic. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en moeiteloos online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Lupo ? Het premiebedrag komt tot stand op basis van factoren als soort dekking, privé of zakelijk gebruik plus de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan supersnel de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Lupo! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mercedes-Benz A 170.

Erkende verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen Lupo Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Veelal is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Volkswagen Lupo? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie soorten zekerheden voor jouw vertrouwde Volkswagen Lupo. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een gebruikte Lupo verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Hier kun je ook terecht bij schade door botsing met dieren, explosie-schade, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Volkswagen Lupo. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Volkswagen Lupo. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Goed onthouden: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus ladder lopen uiteen per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Lupo ?

De premie voor de Volkswagen Lupo varieert erg per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? In het lijstje hieronder staan de meest betekenisvolle componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (6880LL)
 • Gegevens van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Denk aan Bovag, FBTO en United Insurance. Wij controleren alleen autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let op: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Volkswagen rangschikken op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de autoverzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Online premie berekenen ANWB.

autoverzekering Volkswagen Lupo


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Lupo afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Volkswagen Lupo. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (n.b. HF-444-B).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (19-03-1970).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Volkswagen.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Haal-en brengservice
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Snel premie berekenen
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
Goede hulp & adviezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Interessante bonusladder
Contact via social media

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Collectieve insteek
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Extra korting op pakketten
Eenvoudig contract / polis

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
WhatsApp service
Verschillende opties

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Ook ruitschade gedekt
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Inzittenden meeverzekeren
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Onderdeel van Vivat
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook accessoires
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Schade Melden met de App
Voor jong en oud geschikt


Snel premie van de Volkswagen Lupo berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een Lupo ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciaal aspect is geboortejaar. 19-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 28 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een jonge Volkswagen Lupo. Assuradeurs onderzoeken ook bijv. postcode (7128GH). De hoogte van de polis in Erica kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Wilnis. Ook de kilometrage (10.001 tot 12.000) en de dagwaarde van de auto tellen mee. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Bereken nu zelf jouw premie. Vul onder andere schadevrije jaren, gewenste dekking, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Volkswagen Lupo verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Lupo afsluiten!