Autoverzekering Suzuki SJ Samurai Vind de verzekeraar die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Suzuki SJ Samurai bekijken en afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. EAG Assuradeuren en ook WitGeld.nl. Vergelijk ze nu vlot en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn SJ Samurai? De maandelijkse premie hangt af van factoren als dekking, aanvullende modules, de aanschafwaarde en de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Je checkt dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki SJ Samurai! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Lexus LFA.

Erkende aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Suzuki SJ Samurai Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
In het algemeen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Suzuki SJ Samurai? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende varianten van dekkingen voor jouw vertrouwde Suzuki SJ Samurai. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Een SJ Samurai verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door storm, schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Suzuki SJ Samurai. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Suzuki SJ Samurai. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Interessant: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus regeling lopen uiteen per autoverzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn SJ Samurai?

De hoogte van de premies voor een Suzuki SJ Samurai loopt uiteen per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle componenten.

 • De omgeving waarin je woont (6345LH)
 • Het merk en type van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Voorbeelden zijn EAG Assuradeuren, HEMA of Zelf. Wij raadplegen puur organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let op: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Suzuki sorteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. All risk autoverzekering FBTO.

autoverzekering Suzuki SJ Samurai


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki SJ Samurai afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Suzuki SJ Samurai. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 1-TRD-45).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (12-05-1994).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Suzuki.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Tot 30% veilige rijderskorting
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Schade inzittenden
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Samenwerking met Rabobank
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Dag & nacht schadehulp
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
14 dagen bedenktijd

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGoede verkeersrechtsbijstand
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
WhatsApp service
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pakketkorting mogelijk
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Interessante pakketkorting
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Goed Geregeld Pakket
Handige App

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Snel schadeherstel
Schade melden via internet

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Afsluiten in 5 snelle stappen
Verschillende opties


Snel premie van de Suzuki SJ Samurai berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de verzekering van mijn SJ Samurai? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvol aspect is hoe oud je bent. Beginnende bestuurders hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een recent gekochte Suzuki SJ Samurai. Aanbieders bekijken daarnaast factoren als postcode (7469FI). De maandpremie in Bergentheim kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Vleuten. Ook het verwachte aantal kilometers (meer dan 30.001) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bekende factoren. De maandelijkse afschrijving kan dus enorm wisselen. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul onder andere schadevrije jaren, geboortedatum, aantal kilometers per jaar in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Suzuki SJ Samurai verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw SJ Samurai afsluiten!