Autoverzekering Suzuki Swift Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Suzuki Swift bekijken en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan ABN AMRO en Voogd en Voogd. Vergelijk alle verzekeraars vlot en gemakkelijk via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Swift ? Het premiebedrag hangt af van bijv. schadevrije jaren, het aantal km’s dat je rijdt maar ook jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Swift! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Lexus RX.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Suzuki Swift Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Suzuki Swift? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie types garanties voor de Suzuki Swift. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Een nieuwe Swift verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door natuurgeweld, explosie-schade, schade door storm. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor Suzuki Swift. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Suzuki Swift. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Feit: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Belangrijk: De voorwaarden van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Swift ?

De geldende premie voor een Suzuki Swift kan enorm verschillen per assuradeur. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de bekendste factoren.

 • De omgeving waarin je woont (6639NK)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeraars. Denk aan AutoWeek, Reaal maar ook Unigarant. We onderzoeken enkel assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Van belang: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Suzuki ordenen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering OHRA.

autoverzekering Suzuki Swift


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Swift afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Suzuki Swift. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Nummerbord invullen (bijv. 8-SHK-91).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (15-11-1975).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Suzuki.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Aanschafwaardegarantie
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Eigen herstelnetwerk
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Altijd verzekerd de weg op
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Hoge klantenbeoordeling
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Snelle reactietermijnen
Diverse modules kiezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Goede verkeersrechtsbijstand
Snel claims indienen

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Winnaar van vele prijzen
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Maandelijks aanpassen
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Schade door diefstal
Binnen 10 minuten claimen

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Schadegarant bedrijven
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Coöperatieve verzekeraar
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gebruiksvriendelijke App
Helder polisblad


Eenvoudig premie van de Suzuki Swift berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de Swift ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een welbekend aspect is geboortejaar. Jongeren t/m 23 hebben te maken met een hogere premie dan consumenten met veel ervaring, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een dure Suzuki Swift. Verzekeringen onderzoeken ook factoren als postcode (6097DG). Het tarief in Geertruidenberg kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Vlijmen. Ook het aantal kilometers (15.001 – 20.000) en de dagwaarde van de auto tellen mee. Het tarief hangt dus van veel zaken af. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul vandaag hoofdbestuurder, gewenste dekking, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Suzuki Swift verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Swift afsluiten!