Autoverzekering Enkhuizen Alle top-verzekeraars op een rijtje


De aller-goedkoopste autoverzekering in Enkhuizen bekijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan De Goudse en ook National Academic. Vergelijk alle aanbieders snel en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Enkhuizen? Jouw premie wordt bepaald door bijvoorbeeld de gewenste dekking, de cataloguswaarde en jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in afzienbare tijd een passend verzekeringskantoor. Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Tesla Roadster.

Lokale autoverzekeringen

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar op de maandlasten.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Enkhuizen Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Je auto verkocht? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij differentiëren 3 varianten van zekerheden waar je uit kunt kiezen. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Enkhuizen
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? De verzekering regelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering Enkhuizen
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren, explosie-schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All risk autoverzekering Enkhuizen
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

All-risk (WA + volledig casco) Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
WA-plus verzekering (beperkt casco) Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Enkhuizen. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Niet gek: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Goed onthouden: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Handig: pechhulp Enkhuizen
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Enkhuizen. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Opmerkelijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Enkhuizen?

De actuele premies in Enkhuizen wijkt erg af per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de voornaamste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (1054AM)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De waarde van een voertuig
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende autoverzekeraars. Bijvoorbeeld Aon Direct, Reaal of Unigarant. We onderzoeken enkel organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Enkhuizen verzekeringen klasseren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de verzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Premie berekenen Ditzo.

autoverzekering Enkhuizen


Goedkoopste autoverzekering in Enkhuizen afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering Enkhuizen. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul je nummerbord in (n.b. JS-875-J).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (14-08-1992).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies de juiste dekking.
7. Kies de goedkoopste autoverzekeraar uit Enkhuizen op laagste prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lagere premie bij veilig rijden
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Eigen herstelnetwerk
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
690.000 klanten gingen je voor
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Schade in 3 stappen regelen
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ouderwets binnenlopen
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar van vele prijzen
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Ook ruitschade gedekt
Met aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Beoordelingsscore van 7,5+
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Schadegarant bedrijven
Aanpassen & upgraden

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Coöperatieve verzekeraar
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Hoge no-claim kortingen
Snel claims indienen


Voordeligste verzekeringspremie in Enkhuizen vergelijken voor je auto

Wat is de hoogte van de premie aan de autoverzekeringsmaatschappij Enkhuizen? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname variabele is het jaartal van geboorte. Jonge bestuurders hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe auto uit Enkhuizen. Assuradeurs houden ook rekening met zaken als regio (5000EH). Het tarief in Wierden is anders dan een Autoverzekering Harfsen. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 – 12.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer hierboven postcode, kenteken, hoofdbestuurder in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle verzekeraars in Enkhuizen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!