Autoverzekering Fiat 600 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Fiat 600 vergelijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Bijvoorbeeld Fairzekering en WitGeld.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 600? De maandelijkse premie heeft te maken met bijvoorbeeld aantal opgebouwde jaren zonder schade, type auto plus de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt supersnel de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat 600! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Smart Roadster.

Erkende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Fiat 600 Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Door de bank genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Fiat 600? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Er zijn 3 varianten van dekkingen voor de Fiat 600. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Je 600 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit, tweezijdige schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Fiat 600. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Fiat 600. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Ideaal: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Feit: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus-trede lopen uiteen per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 600?

De premie voor de Fiat 600 verschilt nogal per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de voornaamste componenten.

 • Jouw woongebied (1788DL)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Aantal schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende verzekeringen. Neem nou Centraal Beheer, Kilometerverzekering en Univé. We onderzoeken enkel verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Neem dit in acht: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Fiat classificeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij Ditzo.

autoverzekering Fiat 600


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat 600 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Fiat 600. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (n.b. 1-KZG-08).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (2-10-1962).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Fiat.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lagere premie bij veilig rijden
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Snel premie berekenen
Diverse modules kiezen

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Snel online premie berekenen
Contact via social media

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringActief sinds 1850
Hoge klantbeoordeling

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Handige overstaphulp

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp buitenland
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Interessante pakketkorting
24/7 schade melden

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Verhaalsbijstand
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Snel schadeherstel
Snel schade melden

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
No-claimkorting tot wel 82%
Voor jong en oud geschikt


Online premie van mijn Fiat 600 berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de 600? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijk aspect is; hoe oud je bent. Bestuurders van 25 jaar of jonger moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, met veel schadevrije jaren. Ook betaal je meer bij een recent gekochte Fiat 600. Aanbieders bekijken daarnaast onder andere regio (9947MK). De hoogte van de polis in Zwolle is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Gilze. Ook het verwachte aantal kilometers (30.001 en meer) en natuurlijk de dekking tellen mee. De hoogte van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu zelf jouw premie. Vul vandaag huisnummer, gewenste dekking, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Fiat 600 verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 600 afsluiten!