Autoverzekering SsangYong MUSSO Kies de verzekering die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw SsangYong MUSSO vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Toonaangevende partijen zijn o.a. HEMA en uiteraard ook Univé. Vergelijk alle verzekeraars vlug en eenvoudig via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn MUSSO ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar factoren als aantal opgebouwde jaren zonder schade, privé of zakelijk gebruik en jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw SsangYong MUSSO! Goed om te weten: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Lada Kalina.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de SsangYong MUSSO Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw SsangYong MUSSO? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie ordes van waarborg types voor de SsangYong MUSSO. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een MUSSO verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je kunt een claim indienen voor schade na blikseminslag, schade aan derden, brandschade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw SsangYong MUSSO. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor SsangYong MUSSO. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opvallend: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus regeling variëren erg per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Neem dit in acht: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn MUSSO ?

De maandpremie voor de SsangYong MUSSO wisselt nogal eens per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (5855FE)
 • Het gewicht van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende autoverzekeraars. Voorbeelden zijn EAG Assuradeuren, ING Bank of bijvoorbeeld SNS. Wij vergelijken uitsluitend assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor SsangYong classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. WA-verzekering Nationale Nederlanden.

autoverzekering SsangYong MUSSO


Goedkoopste autoverzekering voor SsangYong MUSSO afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de SsangYong MUSSO. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (n.b. 22-ZXF-8).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (24-09-1962).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor SsangYong.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Aanvullende dekking

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Binnen 2 minuten afsluiten
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Niet voorschieten
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Praktische tips veilig rijden
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Collectieve insteek
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Duurzame verzekeraar
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
WhatsApp service
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Elke maand aanpasbaar
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Interessante pakketkorting
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Onderdeel van Vivat
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Service in de winkel
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
No-claimkorting tot wel 82%
Wa, WA+ of Allrisk


Snel premie van de SsangYong MUSSO berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de MUSSO ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een welbekende variabele is leeftijd. Jongeren van 20 jaar betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure SsangYong MUSSO. Autoverzekeringen doorzoeken ook bijvoorbeeld woongebied (4922JA). De premie in Beesd is anders dan een Autoverzekering Valthermond. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 tot 10.000) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. Het bedrag per maand is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle SsangYong MUSSO verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw MUSSO afsluiten!