Autoverzekering Fiat Scudo Kies de verzekering die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Fiat Scudo bekijken en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Denk aan Promovendum en uiteraard ook ZEKUR. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en gemakkelijk met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Scudo ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar factoren als de gewenste dekking, het aantal km’s dat je rijdt en jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Scudo! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Suzuki Celerio.

Erkende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Fiat Scudo Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Fiat Scudo? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie ordes van waarborg types voor jouw eigen Fiat Scudo. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Zo’n Scudo verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je onverhoopt een ongelukje? De verzekering regelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor een sterretje in je voorruit, schade aan derden, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Fiat Scudo. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Fiat Scudo. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opvallend: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en betaal je weer meer premie.

 • Goed onthouden: De spelregels van de bonus/malus-trede lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Scudo ?

De maandpremie voor de Fiat Scudo kan enorm verschillen per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de meest betekenisvolle elementen.

 • Jouw woongebied (8008BE)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Zoals Centraal Beheer, FBTO maar ook VKG. We onderzoeken alleen maar assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let op: wij geven geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Fiat rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de aangaande assuradeur. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij Avéro Achmea.

autoverzekering Fiat Scudo


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Scudo afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Fiat Scudo. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Let op het stappenplan hieronder.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 8-KJP-73).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (4-04-1985).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Fiat.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Aanschafwaardegarantie
Helder polisblad

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Goede pechhulpdekking
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Speciale AutoModus App
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Uitgebreid netwerk garages
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Collectieve insteek
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Dag en nacht contact
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Service award winnaar
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Online 10% korting
Handige App

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Inzittenden meeverzekeren
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Pechhulp Route Mobiel
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Klantbeoordeling 8+
Online account

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Eigen risico kiezen
Gemakkelijk opzeggen


Snel premie van de Fiat Scudo berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Scudo ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een vrij cruciale variabele is het jaartal van geboorte. 18-jarigen betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een dure Fiat Scudo. Aanbieders onderzoeken ook je postcode (7613KJ). Het tarief in Oosterbeek kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Grootegast. Ook het aantal kilometers (12.001 – 15.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bepalend. De maandelijkse afschrijving is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu jouw maandlasten. Voer o.a. geboortedatum, hoofdbestuurder, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Fiat Scudo verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Scudo afsluiten!