Autoverzekering Subaru Tribeca Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Subaru Tribeca afsluiten, via internet? Hedendaags is het aanbod enorm. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Allianz en uiteraard ook Klaverblad. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en probleemloos online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Tribeca ? Het premiebedrag wordt bepaald door bijv. de gewenste dekking, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij binnen mum van tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru Tribeca! Belangrijk: dit is geen advies. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Lancia Phedra.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Subaru Tribeca Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Door de bank genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Subaru Tribeca? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie ordes van verzekeringen voor de Subaru Tribeca. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een gebruikte Tribeca verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade aan derden, schade door botsing met dieren, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Subaru Tribeca. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Subaru Tribeca. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan daal je niet op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Tribeca ?

De premie voor de Subaru Tribeca wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hieronder vind je de voornaamste componenten.

 • Je postcode / regio (8631JJ)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. Denk aan ASR, Lancyr plus Zelf. Wij raadplegen slechts assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Subaru ordenen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken verzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Lancyr.

autoverzekering Subaru Tribeca


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru Tribeca afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Subaru Tribeca. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (bijv. 3-XXN-93).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (8-04-1970).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies een dekkings type voor Subaru.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Haal-en brengservice
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Pechhulpdekking
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Handige tips & tricks
Simpel over te sluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Schade in 3 stappen regelen
Snel schade melden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Veel vrijheid en keuzes
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Winnaar Web Service Scan
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pechhulp buitenland
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door diefstal
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Onderdeel van Vivat
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook bedrijfsauto’s
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Afsluiten in 5 snelle stappen
Gemakkelijk opzeggen


Snel premie van de Subaru Tribeca berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de Tribeca ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale variabele is geboortedatum. Jongeren van 22 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 28 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook is de premie duurder bij een jonge Subaru Tribeca. Verzekeringen analyseren verder ook je woongebied (1179MD). De maandpremie in Gieten is anders dan een Autoverzekering Velserbroek. Ook de kilometrage (7501 – 10.000) en natuurlijk de dekking hebben invloed. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef nu jouw kenteken, huisnummer, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Subaru Tribeca verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Tribeca afsluiten!