Autoverzekering Fiat New Panda Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Fiat New Panda afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld ZLM Verzekeringen en uiteraard ook National Academic. Vergelijk alle aanbieders vlug en moeiteloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw New Panda? Het premiebedrag hangt af van bijvoorbeeld soort dekking, de waarde van je auto plus jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat New Panda! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Subaru Vivio.

Erkende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Fiat New Panda Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Fiat New Panda? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij distantiëren drie types waarborg types voor de Fiat New Panda. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Een gebruikte New Panda verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Dus rijd je tegen een andere auto aan? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij diefstal, tweezijdige schade, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Fiat New Panda. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Fiat New Panda. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Goed onthouden: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De spelregels van de bonus/malus-trede wijken erg af per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Neem dit in acht: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een New Panda?

Het maandbedrag voor de Fiat New Panda wisselt erg per verzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de voornaamste componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (3108JJ)
 • Gegevens van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Denk aan EAG Assuradeuren, Roxo plus United Insurance. We doorzoeken enkel aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: dit is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Fiat rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken aanbieder. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij HEMA.

autoverzekering Fiat New Panda


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat New Panda afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Fiat New Panda. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 7-SVL-15).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (24-04-1965).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Fiat.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Dag en nacht hulp van centrale
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Binnen 2 minuten afsluiten
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Niet voorschieten
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Hoge klantenbeoordeling
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Gemiddeld een 8 op service
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Veel vrijheid en keuzes
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Supersnel geregeld

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pakketkorting mogelijk
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hoge kwaliteit focus
Met aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Pechhulp Route Mobiel
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Eigen risico kiezen
Binnen 10 minuten claimen


Eenvoudig premie van de Fiat New Panda berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn New Panda? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijk aspect is geboortejaar. Jongeren van 22 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook betaal je meer bij een dure Fiat New Panda. Verzekeraars analyseren verder ook onder andere regio (5677FC). De maandpremie in Andel wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Groesbeek. Ook het aantal kilometers (12.001 – 15.000) en het type voertuig hebben invloed. De hoogte van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul onder andere schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar, postcode in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Fiat New Panda verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw New Panda afsluiten!