Autoverzekering Suzuki Carry Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Suzuki Carry vinden en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Promovendum en Unigarant. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Carry ? De assurantiepremie heeft te maken met bijvoorbeeld schadehistorie, de geschatte kilometrageen bijvoorbeeld jouw leeftijd. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Carry! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Land Rover Defender.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Suzuki Carry Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Meestal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Suzuki Carry? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 ordes van zekerheden voor jouw Suzuki Carry. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie Carry verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, brandschade, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Suzuki Carry. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Suzuki Carry. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opmerkelijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Noemenswaardig: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Carry ?

De hoogte van de premies voor een Suzuki Carry varieert erg per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de meest betekenisvolle elementen.

 • Je woonplaats (6481GE)
 • Het gewicht van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je de meest populaire aanbieders. O.a. Promovendum, Generali of bijvoorbeeld WitGeld.nl. We onderzoeken alleen autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: dit is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Suzuki classificeren op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen verzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. WA-verzekering Unigarant.

autoverzekering Suzuki Carry


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Carry afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Suzuki Carry. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. 07-ZPB-6).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (19-09-1989).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Suzuki.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Via WhatsApp bereikbaar
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede rechtsbijstand
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Hoge klantenbeoordeling
Aanvullende dekking

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Initiatief van achmea
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Duurzame verzekeraar
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar van vele prijzen
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Snel online afsluiten
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Interessante pakketkorting
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
SOS International
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook bedrijfsauto’s
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gebruiksvriendelijke App
Hulp en ondersteuning


Online premie van mijn Suzuki Carry berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij een verzekering voor de Carry ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciaal aspect is jouw leeftijd. Jongeren van 19 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Suzuki Carry. Verzekeringen analyseren verder ook aspecten als adresgegevens (9646IK). De premie in Heeten kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Vianen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 – 30.000) en de dagwaarde van de auto zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef direct geboortedatum, schadevrije jaren, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Suzuki Carry verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Carry afsluiten!