Autoverzekering Dodge Durango Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Dodge Durango afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Denk aan Promovendum en Lancyr. Vergelijk ze nu snel en gemakkelijk met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Durango? Jouw premie wordt bepaald door variabelen als schadehistorie, de geschatte kilometrageen bijvoorbeeld jouw leeftijd. Vul hierboven de gegevens in. Je treft dan in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Dodge Durango! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Skoda Felicia.

Alle populaire autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Dodge Durango Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gebruikelijk is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Dodge Durango? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 categorieënautoverzekeringen voor de Dodge Durango. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
De Durango verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, explosie-schade, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Dodge Durango. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Dodge Durango. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Goed onthouden: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dat betekent een malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Durango?

De hoogte van de premies voor een Dodge Durango wijkt erg af per verzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle elementen.

 • De omgeving waarin je woont (6601DA)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende organisaties. O.a. Aegon, HEMA en bijv. Unigarant. We doorzoeken uitsluitend organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Dodge filteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Auto verzekeren bij De Zeeuwse.

autoverzekering Dodge Durango


Goedkoopste autoverzekering voor Dodge Durango afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Dodge Durango. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Let op het stappenplan hieronder.

1. Nummerbord invullen (n.b. KF-228-K).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (10-03-1985).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Dodge.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Haal-en brengservice
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Eigen herstelnetwerk
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Handige tips & tricks
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Binnen 1 minuut geregeld
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Extra dekking auto 6-13 jaar
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ouderwets binnenlopen
Eenvoudig contract / polis

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar van vele prijzen
Handige overstaphulp

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp buitenland
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hulp bij mechanisch defect
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Onderdeel van Vivat
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Veel lokale adviseurs
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Schade Melden met de App
Online klantenservice


Online premie van mijn Dodge Durango berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor het verzekeren van de Durango? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname factor is; hoe oud je bent. De “jonkies” moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook betaal je meer bij een kostbare Dodge Durango. Aanbieders overwegen daarnaast onder andere regio (8428IE). De premie in Numansdorp is anders dan een Autoverzekering Exloo. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 tot 25.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus niet zomaar te noemen. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef nu jouw postcode, gewenste dekking, schadevrije jaren in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Dodge Durango verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Durango afsluiten!