Autoverzekering Fiat Seicento Kies de verzekering die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Fiat Seicento vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Bekende voorbeelden zijn InShared en Klaverblad. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en zonder moeite via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Seicento ? Het maandbedrag heeft te maken met o.a. de gewenste dekking, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Seicento! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Suzuki Ignis.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Fiat Seicento Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
In het algemeen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Fiat Seicento? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende types garanties voor de Fiat Seicento. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Een nieuwe Seicento verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door botsing met dieren, brandschade, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Fiat Seicento. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Fiat Seicento. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Ideaal: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Belangrijk: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus-ladder variëren erg per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Seicento ?

De premie voor de Fiat Seicento wisselt erg per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle elementen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (3527EN)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Neem nou Allianz, nowGo maar ook ZEKUR. Wij raadplegen enkel assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Noemenswaardig: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Fiat ordenen op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen autoverzekering. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij Interpolis.

autoverzekering Fiat Seicento


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Seicento afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Fiat Seicento. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 3-KDR-68).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (5-09-1965).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Fiat.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Hoge korting bij veilige rijstijl
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Schade inzittenden
Eenvoudige procedures

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Unieke Automodus
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Praktische tips veilig rijden
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Dekking binnen & buitenland
Wa, WA+ of Allrisk

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Ook voor inzittenden
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Service award winnaar
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Ook ruitschade gedekt
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Verkeersschadeverzekering
Eenvoudige procedures

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Onderdeel van Vivat
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Klantbeoordeling 8+
Online account

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
No-claimkorting tot wel 82%
Online account


Eenvoudig premie van de Fiat Seicento berekenen

Hoe hoog is de premie voor de verzekering van mijn Seicento ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekend aspect is het jaartal van geboorte. Jongeren van 20 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de kosten wat meer bij een sjieke Fiat Seicento. Verzekeringen overdenken ook o.a. postcodegebied (4026DB). Het maandbedrag in Rijswijk is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Grubbenvorst. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is dus een vrij ingewikkelde som. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. aantal kilometers per jaar, postcode, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Fiat Seicento verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Seicento afsluiten!