Autoverzekering Ooij Vind de goedkoopste verzekeraar


De goedkoopste autoverzekering in Ooij vergelijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. ASR en natuurlijk VKG. Vergelijk ze nu vlug en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Ooij? Het premiebedrag hangt af van variabelen als positie op de bonusladder, de waarde van je auto en niet te vergeten demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt in luttele minuten een verzekeringskantoor dat bij jou past. Belangrijk: dit is geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Honda Civic.

De beste aanbieders

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar op de maandlasten.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Ooij Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
In het algemeen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gewoonlijk een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende ordes van autoverzekeringen die je kunt selecteren. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering Ooij
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus verzekering Ooij
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. brandschade, schade door natuurgeweld, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All risk autoverzekering Ooij
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Goede auto van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Ooij. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Het is het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Goed onthouden: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Kies voor pechhulp Ooij
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting Ooij. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan daal je niet op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Ooij?

De geldende premie in Ooij kan enorm verschillen per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de bekendste componenten.

 • De omgeving waarin je woont (4758NE)
 • soort beveiliging op je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De waarde van een voertuig
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende autoverzekeraars. Denk aan Bovag, Nationale Nederlanden of Unigarant. We doorzoeken puur aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let op: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Ooij verzekeringen rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering vergelijken Aegon.

autoverzekering Ooij


Goedkoopste autoverzekering in Ooij afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Ooij. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul het kenteken in (bijv. 9-TXS-61).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (19-07-1978).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk.
7. Rangschik de goedkoopste autoverzekeraar uit Ooij op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Haal-en brengservice
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Faire schadeafhandeling
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
690.000 klanten gingen je voor
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Binnen 1 minuut geregeld
Eenvoudig contract / polis

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Ook totaalpakketten
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Dag en nacht contact
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar van vele prijzen
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Optie verkeersrechtsbijstand
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Hoge kwaliteit focus
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Onderdeel van Vivat
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
WA, WA+ of All Risk
Voor jong en oud geschikt

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Schade Melden met de App
Jaarlijks opzegbaar


Voordeligste verzekeringspremie in Ooij vergelijken voor alle merken

Wat is de hoogte van de premie bij de autoverzekeringsmaatschappij Ooij? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een voorname factor is geboortejaar. Jongeren tot 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een jonge auto uit Ooij. Aanbieders doorzoeken ook feiten zoals postcodegebied (8009HH). De maandpremie in Rotterdam kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Sneek. Ook het aantal km’s (meer dan 30.001) en het type voertuig zijn bepalend. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef nu jouw gewenste dekking, schadevrije jaren, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle verzekeraars in Ooij en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!