Autoverzekering Franeker De voordeligste verzekeraar in 2 minuten


Direct de goedkoopste autoverzekering in Franeker vinden en afsluiten? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Populaire aanbieders zijn Aon Direct en ING Bank. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en gemakkelijk met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Franeker? De assurantiepremie heeft te maken met onder andere soort dekking, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan supersnel een geschikt verzekersinskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Toyota Previa.

De beste autoverzekeraars

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar op de maandlasten.

Handige informatie over je auto verzekeren in Franeker Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Veelal heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Veelal is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

We onderscheiden drie categorieënbasisdekkingen die je kunt selecteren. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Franeker
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering Franeker
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor schade aan derden, tweezijdige schade, diefstal. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. Allrisk autoverzekering Franeker
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

volledig casco verzekering Auto’s van 0 – 5 jaar
WA-plus verzekering (beperkt casco) Auto van 6 – 10 jaar
De instap WA Voertuigen ouder dan 10 jaar

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Franeker. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Neem dit in acht: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra dekking pechhulp Franeker
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Deze actie heet ook wel no-claimkorting Franeker. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wijken erg af per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Opmerkelijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Franeker?

De hoogte van de premies in Franeker loopt uiteen per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de meest cruciale onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (3819GF)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Onder andere Centraal Beheer, Interpolis en United Insurance. We doorzoeken uitsluitend organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Franeker verzekeringen ordenen op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Premie berekenen De Goudse.

autoverzekering Franeker


Goedkoopste autoverzekering in Franeker afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering Franeker. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Volg dan de volgende instructies.

1. Nummerbord invullen (e.g. 5-KDD-78).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (5-10-1961).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor .
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Franeker op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Tot 30% veilige rijderskorting
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Eigen herstelnetwerk
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Altijd verzekerd de weg op
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Interessante bonusladder
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Actief sinds 1850
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Unieke extra dekkingen
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Optie verkeersrechtsbijstand
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Interessante pakketkorting
Eenvoudig uitbreiden

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Wegslepen na ongeluk
Simpel over te sluiten

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook accessoires
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Gezinsautoregeling
Hulp bij het afsluiten


Goedkoopste verzekeringspremie in Franeker vergelijken voor alle auto’s

Wat betaal ik per maand bij een autoverzekeringsmaatschappij Franeker? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijk aspect is hoe oud je bent. Jongeren tot 24 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een kostbare auto uit Franeker. Verzekeringen overdenken ook bijvoorbeeld regio (3409LF). Het tarief in Markelo is anders dan een Autoverzekering Heeze. Ook het aantal kilometers (meer dan 30.001) en wie de hoofdbestuurder is tellen mee. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef direct gewenste dekking, schadevrije jaren, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de verzekeraars in Franeker en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!