Autoverzekering Honda HR-V Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw Honda HR-V afsluiten, via internet? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink en ook ZEKUR. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en gemakkelijk via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn HR-V ? Het maandbedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld soort dekking, het aantal km’s dat je rijdt maar ook demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda HR-V! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volkswagen CC.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Honda HR-V Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gewoonlijk een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Honda HR-V? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie soorten waarborg types voor de Honda HR-V. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Jullie HR-V verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld, explosie-schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Honda HR-V. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Honda HR-V. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Interessant: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Feit: De regels van de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een HR-V ?

De premie voor de Honda HR-V loopt uiteen per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de belangrijkste factoren.

 • Je postcode / regio (8432MC)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gewenste dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Denk aan Promovendum, Klaverblad maar ook WitGeld.nl. Wij controleren uitsluitend organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Vergeet niet: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Honda klasseren op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Premie berekenen FBTO.

autoverzekering Honda HR-V


Goedkoopste autoverzekering voor Honda HR-V afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Honda HR-V. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 32-ZXK-4).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (21-01-1971).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Honda.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Hoge korting bij veilige rijstijl
Hulp bij het afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Snel premie berekenen
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
690.000 klanten gingen je voor
Goede hulp & adviezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Schade in 3 stappen regelen
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Eerlijke verzekering
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Dag en nacht contact
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar van vele prijzen
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Simpele verzekeringskaarten
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Tot 85% korting
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Wegslepen na ongeluk
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Optie rechtshulp-verkeer
Aanpassen & upgraden

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Bereikbaar via WhatsApp
Schade snel afgehandeld


Goedkoopste premie van de Honda HR-V berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de HR-V ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een welbekende factor is leeftijd. 18-jarigen betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een jonge Honda HR-V. Assuradeurs analyseren verder ook feiten zoals woonplaats (8402GE). De hoogte van de polis in Oosterhout kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Herwijnen. Ook het geschatte aantal km’s (30.001 en meer) en de dagwaarde van de auto tellen mee. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef snel gewenste dekking, schadevrije jaren, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Honda HR-V verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw HR-V afsluiten!