Autoverzekering Hoofddorp Begin met besparen op jouw verzekeringDe aller-goedkoopste autoverzekering in Hoofddorp online afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Allsecur en uiteraard ook OHRA. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en probleemloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Hoofddorp? De maandelijkse premie heeft te maken met o.a. schadehistorie, gebruik van de auto en jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. De vergelijker vindt binnen mum van tijd een passend verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door het gebruik van vergelijkers kan jij – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Audi S1.

Erkende autoverzekeraars

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar op de maandlasten.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Hoofddorp Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Doorgaans is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw auto? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van dekkingen die je kunt selecteren. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering Hoofddorp
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering Hoofddorp
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door botsing met dieren, diefstal, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering Hoofddorp
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

All-risk (WA + volledig casco) Auto van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Standaard WA Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Hoofddorp. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Neem dit in acht: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra dekking pechhulp Hoofddorp
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting Hoofddorp. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Noemenswaardig: De voorwaarden van de bonus/malus ladder variëren erg per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Hoofddorp?

De maandpremie in Hoofddorp verschilt nogal per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? De opsomming hierna bevat de bekendste elementen.

 • Jouw woongebied (4730FL)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende assuradeurs. O.a. AutoWeek, Ditzo en onder andere ZEKUR. Wij vergelijken puur verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Hoofddorp verzekeringen klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande organisatie. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering berekenen Allianz.

autoverzekering Hoofddorp


Goedkoopste autoverzekering in Hoofddorp afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Hoofddorp. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul het kenteken in (zoals 9-TXG-92).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (15-01-1968).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies het type dekking.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Hoofddorp op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Haal-en brengservice
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Goede pechhulpdekking
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Handige tips & tricks
Handige overstaphulp

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Praktische tips veilig rijden
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Dekking binnen & buitenland
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Ook voor inzittenden
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Winnaar Web Service Scan
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp binnenland
Met aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Beoordelingsscore van 7,5+
Simpel over te sluiten

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Pakketkorting mogelijk
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Klantbeoordeling 8+
Snel claims indienen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Voordelig 2e auto verzekeren
Duidelijke voorwaarden


Goedkoopste verzekeringspremie in Hoofddorp vergelijken voor je auto

Hoe zit het met de kosten bij de autoverzekeringsmaatschappij Hoofddorp? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvolle factor is het jaartal van geboorte. Jongeren van 20 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 28 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure auto uit Hoofddorp. Autoverzekeringen onderzoeken ook variabelen zoals postcode (6354LA). De maandpremie in Nieuw-Vossemeer wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Marum. Ook het geschatte aantal km’s (tot en met 7500) en het type voertuig zijn bekende factoren. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul vandaag hoofdbestuurder, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle verzekeraars in Hoofddorp en sluit online af In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!