Autoverzekering Ford Tourneo Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Ford Tourneo vinden en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Populaire aanbieders zijn Fairzekering en uiteraard ook Voogd en Voogd. Vergelijk alle aanbieders vlot en moeiteloos online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Tourneo ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar factoren als soort dekking, de geschatte kilometrageen jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je achterhaalt in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Ford Tourneo! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Toyota Yaris.

Alle populaire verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Ford Tourneo Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Normaliter is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Ford Tourneo? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie varianten van garanties voor jouw Ford Tourneo. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Een gebruikte Tourneo verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? Dan betaalt jouw verzekeraar de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door natuurgeweld, brandschade, diefstal. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Ford Tourneo. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Ford Tourneo. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Noemenswaardig: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Neem dit in acht: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Tourneo ?

De maandpremie voor de Ford Tourneo loopt uiteen per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de meest invloedrijke componenten.

 • De omgeving waarin je woont (4924LG)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire organisaties. Neem nou Allianz, nowGo en onder andere ZEKUR. Wij raadplegen uitsluitend autoverzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: dit is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Ford ordenen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Premie berekenen De Zeeuwse.

autoverzekering Ford Tourneo


Goedkoopste autoverzekering voor Ford Tourneo afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Ford Tourneo. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 75-ZVD-4).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (22-10-1968).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Ford.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Dag en nacht hulp van centrale
Aanpassen & upgraden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Pechhulpdekking
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Handige tips & tricks
Gemakkelijk opzeggen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Binnen 1 minuut geregeld
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Initiatief van achmea
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Goede verkeersrechtsbijstand
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Ook complete pakketten
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp binnenland
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hoge kwaliteit focus
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Maximaal 80% korting
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Coöperatieve verzekeraar
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gezinsautoregeling
Eenvoudig uitbreiden


Eenvoudig premie van de Ford Tourneo berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn Tourneo ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een welbekende factor is het jaartal van geboorte. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een jonge Ford Tourneo. Verzekeringen doorzoeken ook jouw woonplaats (2512HG). Het maandbedrag in De Westereen is anders dan een Autoverzekering Helmond. Ook de kilometrage (12.001 tot 15.000) en de waarde van je auto worden meegenomen. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef snel aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren, kenteken in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Ford Tourneo verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Tourneo afsluiten!