Autoverzekering Isuzu D-Max Kies de verzekering die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Isuzu D-Max afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bijvoorbeeld De Goudse en niet te vergeten National Academic. Vergelijk alle aanbieders vlug en probleemloos online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de D-Max ? De assurantiepremie hangt af van bijv. dekking, aanvullende modules, gebruik van de auto maar ook jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je binnen mum van tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Isuzu D-Max! Goed om te weten: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Touareg.

Alle populaire autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Isuzu D-Max Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Isuzu D-Max? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 categorieënwaarborg types voor de Isuzu D-Max. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een gebruikte D-Max verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere tweezijdige schade, schade door natuurgeweld, schade na blikseminslag. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Isuzu D-Max. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Isuzu D-Max. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Interessant: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Interessant: De spelregels van de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn D-Max ?

De hoogte van de premies voor een Isuzu D-Max loopt uiteen per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de meest cruciale onderdelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (3318BD)
 • Gegevens van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De basisdekking van de auto
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De waarde van een voertuig
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Voorbeelden zijn Bovag, OHRA en onder andere VOOROP. Wij raadplegen alleen maar aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gevraagde info ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Isuzu classificeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van Allianz.

autoverzekering Isuzu D-Max


Goedkoopste autoverzekering voor Isuzu D-Max afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Isuzu D-Max. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 21-ZPB-4).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (27-04-1979).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies het type dekking voor Isuzu.
7. Orden de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Haal-en brengservice
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Korting voor een 2e auto
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Niet voorschieten
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Uitgebreid netwerk garages
Handige App

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Sociale verzekeraar
24/7 schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Actief sinds 1850
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar Web Service Scan
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Snel online afsluiten
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Tot 85% korting
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Maximaal 80% korting
Online account

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Optie rechtshulp-verkeer
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Bereikbaar via WhatsApp
Goede hulp & adviezen


Voordeligste premie van de Isuzu D-Max berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn D-Max ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende factor is geboortejaar. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware Isuzu D-Max. Autoverzekeringen analyseren verder ook zaken als regio (5580BN). Het maandbedrag in Ouddorp kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Hulst. Ook het aantal kilometers (10.001 – 12.000) en het merk/type auto hebben invloed. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul o.a. huisnummer, hoofdbestuurder, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Isuzu D-Max verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw D-Max afsluiten!