Autoverzekering Volkswagen Touran Eenvoudig verzekeringen vergelijken


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Volkswagen Touran bekijken en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Zelf en natuurlijk WitGeld.nl. Vergelijk ze nu vlug en eenvoudig via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Touran ? Het maandbedrag heeft te maken met onder andere de gewenste dekking, de waarde van je auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Touran! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mercedes-Benz CLK 320.

De beste aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Volkswagen Touran Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
In de regel duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Veelal is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw Volkswagen Touran? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende soorten zekerheden voor de Volkswagen Touran. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Je Touran verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere brandschade, een sterretje in je voorruit, diefstal. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Volkswagen Touran. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Volkswagen Touran. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Praktisch: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Interessant: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-trede variëren erg per verzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Touran ?

De maandpremie voor de Volkswagen Touran verschilt nogal per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (9408AL)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Voorbeelden zijn De Goudse, Klaverblad en Voogd en Voogd. Wij raadplegen alleen maar assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Feit: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Volkswagen rangeren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Online premie berekenen Bovag.

autoverzekering Volkswagen Touran


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Touran afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Volkswagen Touran. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 97-ZXS-4).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (7-04-1993).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies het type dekking voor Volkswagen.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lage premie + ledenkorting
Gebruiksvriendelijke website

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Faire schadeafhandeling
Gebruiksvriendelijke website

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Speciale AutoModus App
Voor jong en oud geschikt

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Interessante bonusladder
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Ook totaalpakketten
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Extra korting op pakketten
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Unieke extra dekkingen
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Optie verkeersrechtsbijstand
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hulp bij mechanisch defect
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Verhaalsbijstand
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Optie rechtshulp-verkeer
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Voordelig 2e auto verzekeren
14 dagen bedenktijd


Eenvoudig premie van de Volkswagen Touran berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de Touran ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijke variabele is leeftijd. Jongeren van 24 jaar hebben te maken met een hogere premie dan ervaren bestuurders, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een recent gekochte Volkswagen Touran. Autoverzekeringen doorzoeken ook o.a. woongebied (7365CI). De premie in Veghel wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Zaandijk. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 – 30.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bekende factoren. Het tarief is voor elke bestuurder weer anders. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer hierboven kenteken, aantal kilometers per jaar, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Volkswagen Touran verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Touran afsluiten!