Autoverzekering Kia Carnival Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Kia Carnival vergelijken en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld Zelf en ook ING Bank. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en gemakkelijk online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Carnival ? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar zaken als positie op de bonusladder, privé of zakelijk gebruik en niet te vergeten jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Carnival! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volvo 940.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Kia Carnival Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ga je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Kia Carnival? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

We onderscheiden drie ordes van garanties voor jouw eigen Kia Carnival. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
De Carnival verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Heb jij een ongeval veroorzaakt? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Kia Carnival. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Kia Carnival. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed onthouden: De regels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Carnival ?

De geldende premie voor een Kia Carnival wisselt erg per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Graag noemen we de meest cruciale onderdelen.

 • De omgeving waarin je woont (9467CA)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gewenste dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Onder andere ANWB, OHRA maar ook De Zeeuwse. We bekijken puur autoverzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: wij geven geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Kia rangeren op prijs en klant beoordeling. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende autoverzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van Lancyr.

autoverzekering Kia Carnival


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Carnival afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Kia Carnival. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 2-SJH-26).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (13-04-1995).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Geschatte kilometrage.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Kia.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Dag en nacht hulp van centrale
Contact via social media

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Korting voor een 2e auto
Helder polisblad

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Ruime keuze uit garages
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Gemiddeld cijfer van 8+
Eenvoudig contract / polis

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Sociale verzekeraar
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ook voor inzittenden
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Goede polisvoorwaarden
Online account

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Maandelijks aanpassen
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Inzittenden meeverzekeren
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Pechhulp Route Mobiel
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook accessoires
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Superhandige App
Helder polisblad


Online premie van mijn Kia Carnival berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een Carnival ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvol aspect is jouw leeftijd. Jongeren van 22 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een recent gekochte Kia Carnival. Autoverzekeraars analyseren verder ook factoren als woonplaats (3658IN). Het maandbedrag in Broek op Langedijk wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Kapellebrug. Ook de kilometrage (10.001 – 12.000) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De maandelijkse afschrijving kan dus enorm wisselen. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef snel kenteken, schadevrije jaren, eventuele accessoires in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Kia Carnival verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Carnival afsluiten!