Autoverzekering Skoda Superb Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Skoda Superb vergelijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Fairzekering en natuurlijk Klaverblad. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Superb? Jouw premie komt tot stand op basis van bijvoorbeeld schadevrije jaren, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Skoda Superb! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Kia Picanto.

De beste verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Skoda Superb Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
In de regel neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de Skoda Superb? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 ordes van verzekeringen voor jouw eigen Skoda Superb. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Zo’n Superb verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Skoda Superb. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Skoda Superb. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Goed onthouden: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus regeling wijken erg af per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Superb?

De actuele premie voor de Skoda Superb wijkt erg af per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de belangrijkste variabelen.

 • Jouw woongebied (5776JA)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Zoals Allianz, OHRA en bijv. De Zeeuwse. Wij raadplegen alleen verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Skoda filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de aanbieder. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. WA-verzekering Zelf.nl.

autoverzekering Skoda Superb


Goedkoopste autoverzekering voor Skoda Superb afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Skoda Superb. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 9-TRH-27).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (7-08-1973).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Skoda.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Tot 30% veilige rijderskorting
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Korting voor een 2e auto
Hoge klantbeoordeling

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Unieke Automodus
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Uitgebreid netwerk garages
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Snelle reactietermijnen
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGoede verkeersrechtsbijstand
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Optie verkeersrechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Inzittenden meeverzekeren
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
WA , WA+ & Volledig Casco
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook zakelijke klanten
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
No-claimkorting tot wel 82%
Supersnel geregeld


Goedkoopste premie van de Skoda Superb berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij verzekeringen voor een Superb? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijk aspect is leeftijd. Jongeren van 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een jonge Skoda Superb. Verzekeringen doorzoeken ook o.a. woonplaats (7834GG). Het tarief in Nieuwerkerk kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Urk. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Geef snel postcode, huisnummer, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Skoda Superb verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Superb afsluiten!