Autoverzekering Volvo 940 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De goedkoopste autoverzekering voor de Volvo 940 vinden en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Centraal Beheer en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk ze nu vliegensvlug en gemakkelijk online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 940 ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als schadehistorie, het aantal km’s dat je rijdt maar ook jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volvo 940! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mercedes-Benz GLK 220.

Alle populaire autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Volvo 940 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Normaliter duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Volvo 940? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende ordes van autoverzekeringen voor jouw Volvo 940. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Jouw 940 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben je schuldig aan een botsing? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Dit dekt vaak onder andere schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor Volvo 940. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Volvo 940. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Goed onthouden: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De protocollen van de bonus/malus-trede verschillen nogal per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn 940 ?

De geldende premie voor een Volvo 940 kan enorm verschillen per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de meest cruciale factoren.

 • De plaats waar jij woont (1145CJ)
 • soort beveiliging op je auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende verzekeraars. Onder andere Bovag, HEMA maar ook Zelf. Wij checken alleen autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Volvo rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de aangaande verzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Online premie berekenen Autoweek.

autoverzekering Volvo 940


Goedkoopste autoverzekering voor Volvo 940 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Volvo 940. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 9-TRB-16).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (27-04-1961).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Volvo.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lage premie + ledenkorting
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Korting voor een 2e auto
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Verrekening met garage
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
4 jaar FOCWA-garantie
Snel claims indienen

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Snelle schade afhandeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Geen poliskosten
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Unieke extra dekkingen
Hulp bij overstappen

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Simpele verzekeringskaarten
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Schade door diefstal
Snel claims indienen

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Maximaal 80% korting
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Veel lokale adviseurs
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Voordelig 2e auto verzekeren
Aanvullende dekking


Goedkoopste premie van de Volvo 940 berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de 940 ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een voornaam aspect is leeftijd. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een sjieke Volvo 940. Aanbieders bekijken daarnaast variabelen zoals woongebied (9096MH). De premie in Cothen kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Zoutelande. Ook het verwachte aantal kilometers (meer dan 30.001) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig hebben invloed. De berekening van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer onder andere hoofdbestuurder, geboortedatum, gewenste dekking in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Volvo 940 verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 940 afsluiten!