Autoverzekering Kia Venga Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Kia Venga afsluiten, via internet? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Zelf en ook Interpolis. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en probleemloos via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Venga ? Het maandbedrag komt tot stand op basis van variabelen als positie op de bonusladder, de cataloguswaarde en jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Je checkt dan in minder dan 1 minuut de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Venga! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Volvo XC 60.

Erkende aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Kia Venga Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Kia Venga? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 ordes van autoverzekeringen voor de Kia Venga. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een Venga verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij brandschade, schade door natuurgeweld, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Kia Venga. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Kia Venga. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Handig: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Interessant: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Venga ?

De actuele premie voor de Kia Venga kan enorm verschillen per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de belangrijkste onderdelen.

 • De omgeving waarin je woont (7931BE)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Neem nou EAG Assuradeuren, FBTO plus VVS. Wij controleren uitsluitend aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Kia ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van Inshared.

autoverzekering Kia Venga


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Venga afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Kia Venga. Hoe vind je nu de laagste premie? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Nummerbord invullen (bijv. 5-TXP-82).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (23-03-1987).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Kia.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Korting voor een 2e auto
Diverse modules kiezen

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
690.000 klanten gingen je voor
Goede hulp & adviezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Uitgebreid netwerk garages
Online account

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Collectieve insteek
Geld snel op je rekening

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Dag en nacht contact
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Score: beoordeeld met 8+
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp buitenland
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Beoordelingsscore van 7,5+
24/7 schade melden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Wegslepen na ongeluk
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook accessoires
Hulp bij het afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Handige overstaphulp


Online premie van mijn Kia Venga berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de verzekering van mijn Venga ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijk aspect is geboortejaar. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een dure Kia Venga. Verzekeraars bekijken daarnaast onder andere postcode (9080IH). Het maandbedrag in Haaksbergen kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Leek. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 – 12.000) en de waarde van je auto zijn bekende factoren. Het tarief hangt dus van veel zaken af. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer nu je kenteken, eventuele accessoires, huisnummer in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Kia Venga verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Venga afsluiten!